Černání nehtů
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 28.05.2007 21:54:36
Máte s tím někdo problémy? Mě černají pravidelně prsty na nohou a to na střídačku: ukazovák, prostředník a prsteník. Nehet u palce a malíčku mi neslezl ještě nikdy. Zatím jsem oběhal 3 páry bot, vždy si kupuji o 1–2 čísla větší boty, než mám nohu, ale slézání nehtů se nevyhnu, puchýře jsem nikdy neměl. Při normálním tréninku je vše OK, ale jakmile běžím závod v délce nad nad 20 km, je to v kýbli…
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 29.05.2007 05:19:46
Je nás dost, kdo máme s tímto problémy. Píše se o tom také zde: http://forum.behej.com/…ove-plotenky
tereza 29.05.2007 15:31:22
ještě zkus vymněnit tvar boty, některé dělají zúžené do špice a to ti nemusí sedět, tak hledej širokou špici :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 29.05.2007 16:21:03
Při běhu nad 20km, mazat, mazat, mazat…
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 29.05.2007 16:57:20
[quote=Rosťa]Při běhu nad 20km, mazat, mazat, mazat…[/quote] A čím se mažeš, Rosťo? Já jsem se ještě nikdy v životě před během ničím nemazal, ale přeci jenom tuto sobotu to bude s největší pravděpodobností delší běh než jindy i pro mě, tak nechci nic zanedbat …
Brno
milan 29.05.2007 16:57:58
[quote=tereza]ještě zkus vymněnit tvar boty, některé dělají zúžené do špice a to ti nemusí sedět, tak hledej širokou špici :)[/quote] Při prvním Porubském maratonu jsme nedotáhl dostatečně levou botu a zejména při sebězích se moje špička nohy lehce opírala o botu.Byl jsem líný dotažení upravit a na poškození nehtového lůžka bylo zaděláno.Druhý den jsem se poučil ,ale pozdě.V březnu slezl…
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 29.05.2007 18:21:31
[quote=milan]Při prvním Porubském maratonu jsme nedotáhl dostatečně levou botu a zejména při sebězích se moje špička nohy lehce opírala o botu.Byl jsem líný dotažení upravit a na poškození nehtového lůžka bylo zaděláno.Druhý den jsem se poučil ,ale pozdě.V březnu slezl…[/quote] U mě platí to stejné, nepatrně jinak utažené boty a je to. A přitom skoro pokaždé to odnese jiný prst. Jinak samozřejmě mažu (většinou silnější vrstvu krémem nivea) a ponožky jsou také OK (bežecké, dostatečně velké). Myslím, že to bude nejspíše úzkou špičkou boty, respektive díky mým „ploutvím“. Díky všem za rady
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 29.05.2007 18:26:41
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Rosťa]Při běhu nad 20km, mazat, mazat, mazat…[/quote] A čím se mažeš, Rosťo?…[/quote] Lékařská vazelína, někdy ještě přidám Indulonu.
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 01.06.2007 19:59:08
Položil jsem vedle sebe troje boty: NB, Asics, Mizuno. V tomto pořadí se také u těchto bot zužují špičky. Takže i když NB nemám moc v oblibě, tak po oběhání stávajících silničních (Nimbus) jdu do nich…
Brno
hugo 04.01.2008 07:45:57
[quote=Tudy]Máte s tím někdo problémy? Mě černají pravidelně prsty na nohou a to na střídačku: ukazovák, prostředník a prsteník. Nehet u palce a malíčku mi neslezl ještě nikdy. Zatím jsem oběhal 3 páry bot, vždy si kupuji o 1–2 čísla větší boty, než mám nohu, ale slézání nehtů se nevyhnu, puchýře jsem nikdy neměl. Při normálním tréninku je vše OK, ale jakmile běžím závod v délce nad nad 20 km, je to v kýbli…[/quote] Taky mám teď tři černé prsty. A ukazovák na pravé noze bude asi brzo bez nehtu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.