17 let - prázdninový plán
kuba007 10.07.2013 12:07:31
Ahoj, chtěl bych nějak rozvrhnout následující aktivity:
- trénink středu těla
- vytrvalostní běh (45 minut – 70 minut)
- rychlostní trénink + výbušnost
- strečink
Je mi čerstvých 17 let. Vážím 54 kg a měřím 166 cm. Hraji fotbal, takže ještě 3 x týdně mám fotbalové tréninky. Jde mi hlavně o zlepšení celkové kondice (rychlost, vytrvalost, síla), zesílení středu těla a zlepšení postavy. Nevím jak to rozvrhnout a nerad bych se opět dostal do stavu přetrénování. Vytrvalostní běh mě moc baví a klidně bych běhal každý den. Doposud běhávám tak 25 km týdně (teď o prázdninách bych chtěl více) a cca 2 roky pravidelně cvičím s vlastní váhou. Nevím jak tyto aktivity zkombinovat. Mohu trénovat i dvoufázově.
- Prosím Vás tedy o nějaké rady, jak sestavit tréninkový plán na 6 dní v týdnu. V neděli bych odpočíval.
- Popřípadě, jestli nevíte o nějakém tréninkovém plánu na střed těla. (na internetu jsem hledal, ale našel jsem jen cviky a články)
- Zajímá mě hlavně kolikrát týdně danou aktivitu vykonávat. A jak byste to zkombinovali v jeden den (např. Střed těla + vytrvalost; rychlostní trénink + vytrvalost)
- Co byste do tréninku přidali atd.
Děkuji za každou radu
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.