Běhání - psychické problémy
rudo 20.04.2014 22:51:49
http://www.freepub.cz/…eni-a-pamet/
cukor – ucenie a pamat
bouřňák 22.04.2014 00:07:44
>> kanovsky, 14. 03. 2014 15:05:01 Domnívám se, že asi většina z nás vstala z gauče a začala běhat kvůli psychickým problémům. Já jsem to trochu nezvládl. Stresující práce, stavba domu, 2 nespavé živé děti. Chtěl jsem jít k psychologovi, pak jsme se nastěhovali a já poprvé vyběhl mezi poli do blízkého lesa, pak do blízké vesnice atd. Dnes můžu jen děkovat Ježíšovi v den jeho zmrtvýchvstání, že mi ukázal cestu.
bjerndi 22.04.2014 07:00:50
já snad ten cukr vysadím úplně :D Jinak Tolle nebo třeba Dayer a další píšou, že deprese je věc kterou si " sami " vybíráme. KDyž si člověk přečte pár jejich názorů, tak tomu musí dát za pravdu.
Filijir 27.01.2016 02:30:39
Tak první měsíc v roce 2016 a mé hladiny se vyrovnaly. Měl jsem nemocnou štítnou žlázu a latentní tetánii. Psychické problémy upadly během minulého roku a běhat jsem naposledy byl v listopadu – Mononukleóza. Jaterní testy už mám vynikající a od Února se mohu tvrdě opřít do běhání. Díky jaterní dietě jsem zhubl 8 kilo a teď si myslím, že mám dobře našlápnuto. Každopádně děkuji všem za rady a podporu od dne, kdy jsem se rozhodl, že upustím páru zrovna sem.
Jelikož mám toho hodně a není čas přemýšlet o blbostech, musel jsem si i naplánovat kdy si vyběhnu po 3 měsících -samozřejmě na místo, kde je nejlepší výhled na celé město. Těším se jak malej kluk. :)
Ještě jednou vám všem chci poděkovat. Minimálně 30% takové psychické zátěže jsem nechal tady a velice mi pomohlo i vaše vyprávění, zkušenosti, rady a motivace. Když jsem si to vše znova asi po necelém roce pročítal, tak jsem si uvědomil kolik se toho změnilo a opravdu jak ten život rychle běží a co se vše stane během jednoho roku.
Přeji zdravého ducha i tělo a neodolatelnou chuť do běhu!
Černé Voděrady
MartiNo 27.01.2016 09:57:14
>> MovieFJ, 27. 01. 2016 02:30:39
Tož hodně štěstí přeju
Pce
Michal435 27.01.2016 19:03:42
>> MovieFJ, 27. 01. 2016 02:30:39 To špatné máš za sebou, tak hurá do toho......ale ze začátku opatrně
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.