Pocení při tréninku v zimě
Nelahozeves
filipoinzagi 17.01.2014 15:48:17
>> Mato, 17. 01. 2014 09:19:54 spíš jsem k tomu dostal informace od jiných běžců. Nicnéně je to každého věc a je to také věc odolnosti jak píšeš. Mě zima není, není to o tom,že bych si chránil kolena z důvody zimy ale z možných zdravotních probémů. Nechtěl bych se oddělat nějakou svojí blbostí, kterou nemusím dělat.
réňana 16.11.2023 15:17:54
Nadměrně se potím, jak při běhání v létě, tak ale i v zimě. No zjišťovala jsem možné příčiny a myslíte že za tím pocením může být i menopauza jak píší tady https://www.womeno.cz/navaly-horka/ nebo to je blbost a spíš je na vině nějaký závažnější problém?
Berenique 27.11.2023 21:23:22
>> filipoinzagi, 16. 01. 2014 15:04:40
Nedávno jsem četla nějaký článek (názor lékaře- ortopeda nebo tak něco), kde toto popřel- prý neexistuje žádná studie, která by tuto souvislost prokázala. Je prý možné, že člověk má v těle nějaký zánět atd- tedy, že se jakoby nachladí (oslabená imunita to nezvládne) a tudíž ho mohou tím zánětem bolet i kolena, ale i něco jiného, nebo propukne rýma nebo cokoliv. Ale že by se nachladila kolena (klouby), to prý nelze. Já bych se k tomu přikláněla, protože pokud člověk sleduje vývoj ohledně nemocí a zdr.životního stylu…naprostá většina bývá ovlivněna stravou. Špatná strava- špatná imunita- propuknutí zánětu/nemoci- bolest…atd.
Berenique 27.11.2023 21:27:13
>> Mato, 17. 01. 2014 13:07:36
Souhlasím- viz můj příspěvek- nedočetla jsem diskusi a už jsem psala.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.