Salomon Fellraiser
flyerkuba 10.01.2014 23:00:03
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s těmito botkami? Už je sice mám koupené a doma, ale rád bych se zeptal, jestli k nim něco máte.
Doporučil mi je kamarád(který si je koupil taky), že byly testovány v nějaké britském magazínu o trailovém běhání a vyšly jako ideální boty na závody Spartan race – prý testováno samotnými zakladateli.
Už se těším až je vyzkouším, dám pak vědět :)
Qulck 15.01.2014 15:07:39
Taky by mě zajímaly nějaké zkušenosti :)
xnovak 16.01.2014 15:01:38
tvrda pevna podrazka, co podrzi, agresivni vzorek. Dost dobre pro mekci teren, ale take na kameny, ktere neprojedou podesvi k chodidlu tak, jako treba u speedcrossu nebo Manter. Vzorek podrzi jak v blate, tak ve snehu. Na asfalt jich je skoda. Maji sklon tak akorat. na ultra zavod bych je nebral. Neni to urcite objemovka, ale spis treningy v tempu, zavod nebo behy do 2 hodin.
flyerkuba 16.01.2014 17:17:06
díky za reakci ! :)
já v nich dneska poprvé taky vyběhl, tak přispěju i svým zhodnocením :) neběhám ještě ani rok, takže to bude taková laická recenze :)
normálně běhám v „silničních“ Nike Dual fusion a ač má Salomon fellraiser stejnou hmotnost, přijde mi lehčí…nevím proč, možná díky vzdušnosti…na noze drží skvěle, ikdyž jsem si musel chvíli zvyknout, protože se mi zdálo, že je to moc volné a nedrží to…ale byl to jen nezvyk :)
zkoušel jsem to běhat sice spíš jen po rovince, ale na hlíně, nějaké to bláto a asi 2km po stezce pro koně(= měkká nakypřená hlína s něčím jako mulč, takže hodně měkký podklad)… na všem se běželo dobře, neklouzalo…ani po trávě z/do kopečka…taky jsem si párkrát vyběhl kraťounký blátivý kopeček a noha se ani jednou nesmýkla a podrážka dobře podržela :)
bota je pohodlná, příjemně polstrovaná – ikdyž oproti Nikům mi pata přijde tvrdší, ale tam zase chápu, že to odpružení je dost kvůli tvrdému povrchu… to tady tolik potřeba není, a naopak, je fakt příjemný, že člověk v tom terénu ten terén pod sebou opravdu cítí…
tolik moje první recenze a zkušenost se Salomon Fellraiser :)
včielka 05.03.2014 23:06:58
>> flyerkuba, 10. 01. 2014 23:00:03 ahoj tieto bežecké boty má moj otec (jedny z mnoha teda od značky salomon a myslím, že je spokojný a splnajú mu to čo očakával a kúpil si ich z http://www.salomonshop.cz/bezecka/ (momentálne majú zlavy)
flyerkuba 06.03.2014 12:26:50
>> včielka, 05. 03. 2014 23:06:58 tak to jsem rád, že mi další člověk potvrdil správný výběr :)
jinak cena na salomonu pěkná, ale já kupoval ve výprodeji na václaváku a stály mě ještě o 1000 méně :)
flyerkuba 08.06.2014 22:26:59
zatím mám s těmito botami dvě pořádnější zkušenosti a vždy obstály na výbornou.
Výběh a seběh Milešovky – hlavně při seběhu přes šutry dostaly zabrat. Šárecký ultra trail – běžel jsem sice jen jedno kolo, ale i tam ukázaly svoje kvality. bylo to den po přívalovém dešti, takže i trochu mokro a bláto. naprosto pevný grip na bahně i kamenech.
za mě doporučuju :)
Lulka1985 16.04.2015 13:39:29
>> flyerkuba, 10. 01. 2014 23:00:03
Skúsenosť s týmito topánkami máme doma výborné. Topánka, ktorá naozaj rýchlo preschýňa, ľahučká a pohodlná. Topánka v takej kvalite a v tak výbornej cene sa naozaj oplatí. Bhávam v nich aj na betóne aj v prírode. Takže za nás môžeme len odporučiť. My sme ich zakúpili na stránke http://www.adamsport.eu/…-p-8942.html ,majú tam naozaj pestrý výber.
Statenice
Spidla 16.04.2015 14:16:15
Lucko nech si ty reklamy jinam prosim.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.