Mereni tepove frekvence na mobilu
marrra 20.05.2014 12:32:50
Ahoj,
k mereni pouzivam telefon s androidem. Rad bych meril i tepovou frekvenci. Mate nekdo zkusenosti s konkretnim hrudnim pasem/aplikaci?
Pozaduji nasledujici: Nastavim si rozmezi tepove frekvence (napr. 130 – 140) a pri behu me telefon zvukove upozorni, ze jsem mimo rozmezi.
Pripadne umoznuji toto i nejake levne hodinky?
Diky za jakekoliv tipy.
Praha - Vršovice
Chrosel 20.05.2014 12:52:59
To bych radsi koupil levny sporttester z Lidlu atd za par stovek.
milos75 20.05.2014 13:30:43
>> marrra, 20. 05. 2014 12:32:50
Mam uz dlouho sportester Polar s hrudnim pasem s vymenym snimacem, a zkousel jsem tam i jiny snimac ktery komunikuje pres modrozub s mobilem, vyzkouseno s aplikaci Endomondo. Ale jinak se mi nechce tahat mobil, takze jsem si ho neporidil.
Jak pise Otto tak na tohle staci hodinky, ty umi taky pipat a hlidat zony. Mam zkusenosti se Sigmou http://www.spoke.cz/…15-11-13102/ Nekde jsem to videl i levneji, umi to presne co chces a jeste pak mas prumer ze zateze a max tep.
Praha - Strašnice
SisiD 20.05.2014 19:49:38
Mám pás k telefonu, telefon nosím tak jako tak (abych mohla případně volat o pomoc ), tak mi nevadí. Pás mám Wahoo BlueHR. S aplikacemi mám zkušenost se dvěmi – Runkeeper a Runmeter. Od první jsem upustila kvůli omezeným funkcím, používám druhou a to nastavení pásem právě hodně používám. Musím si kvůli srdci hodně hlídat, abych nepřekračovala určité tepovky, takže si nastavím rozmezí, upozornění může být buď pípáním nebo krátkou hláškou (typu – snížit/zvýšit tep) nebo dlouhé (snížit/zvýšit plus aktuální hodnota).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.