Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Mereni tepove frekvence na mobilu

Mereni tepove frekvence na mobilu

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

marrra muž 20.05.2014 12:32:50

Ahoj,

k mereni pouzivam telefon s androidem. Rad bych meril i tepovou frekvenci. Mate nekdo zkusenosti s konkretnim hrudnim pasem/aplikaci?

Pozaduji nasledujici: Nastavim si rozmezi tepove frekvence (napr. 130 – 140) a pri behu me telefon zvukove upozorni, ze jsem mimo rozmezi.

Pripadne umoznuji toto i nejake levne hodinky?

Diky za jakekoliv tipy.

Praha - Vršovice

Celkem 4740 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:04 (2014)
půlmaraton: 1:39:02 (2014)
maraton: 3:43:22 (2014)

Chrosel muž 20.05.2014 12:52:59

To bych radsi koupil levny sporttester z Lidlu atd za par stovek.

Motto: V pomalém hrnci se prána chová jako žába. Při pozvolném růstu teploty si to neuvědomí a z hrnce neuteče. ( Pam65 )

Uhříněves

Celkem 10274,5 km
Minulý měsíc 0 km

milos75 muž 20.05.2014 13:30:43

>> marrra, 20. 05. 2014 12:32:50

Mam uz dlouho sportester Polar s hrudnim pasem s vymenym snimacem, a zkousel jsem tam i jiny snimac ktery komunikuje pres modrozub s mobilem, vyzkouseno s aplikaci Endomondo. Ale jinak se mi nechce tahat mobil, takze jsem si ho neporidil.

Jak pise Otto tak na tohle staci hodinky, ty umi taky pipat a hlidat zony. Mam zkusenosti se Sigmou http://www.spoke.cz/…15-11-13102/ Nekde jsem to videl i levneji, umi to presne co chces a jeste pak mas prumer ze zateze a max tep.

Motto: Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý

Praha - Strašnice

Celkem 95,38 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:56:47 (2014)
půlmaraton: 2:13:42 (2014)

SisiD žena 20.05.2014 19:49:38

Mám pás k telefonu, telefon nosím tak jako tak (abych mohla případně volat o pomoc ;-) ), tak mi nevadí. Pás mám Wahoo BlueHR. S aplikacemi mám zkušenost se dvěmi – Runkeeper a Runmeter. Od první jsem upustila kvůli omezeným funkcím, používám druhou a to nastavení pásem právě hodně používám. Musím si kvůli srdci hodně hlídat, abych nepřekračovala určité tepovky, takže si nastavím rozmezí, upozornění může být buď pípáním nebo krátkou hláškou (typu – snížit/zvýšit tep) nebo dlouhé (snížit/zvýšit plus aktuální hodnota).

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.