Jaky vybrat boty? Na objem, hlavne silnice, dlouha vydrz
Jirda 27.05.2014 23:33:25
Zdravim,
rad bych se zeptal zkusenejsich, co uz vyzkouseli nekolik paru bezeckych bot, jake boty by mi doporucili. Samozrejme predem si uvedomuju, ze je to o tom boty vyzkouset, protoze kazde chodidlo je jine apod., ale rad bych aspon omezil tu mnozinu potencionalnich bot, dle mych potreb.
Co bych si predstavoval – jde mi hlavne o to, abych boty uzival na objemovy trenink. Nejde mi o zadny sprint, ale o vydrz boty, co se tyce ubehnutych kilometru a pohodli pri vytrvalostnim behu. Sem tam pobezim nejaky ten pulmaraton. Vazim 90 kg. Cenove chci investovat nekde v intervalu 2 000 – 3 000,–. Jeste dodam, ze beham po zpevnenem terenu (silnice, chodniky, nekdy takovy ty hlineny cesty v parku).
Kdyz jsem vybiral pred rokem sve prvni boty, tak jsem o nich tehdy nic nevedel. Jen zakladni rozdeleni – ze jsou boty na silnice, do terenu apod.:) Vtipna historka z A3 sportu – kdyz jsem se zeptal, ktere boty maji na silnice, tak mi slecna rekla, ze to je jedno, ze tam neni zadny rozdil:))) Ted jsem uz toho nacetl mnohem vic a zaujaly me tyto:
adidas supernova glide 5
adidas supernova glide 6 boost
nike zoom vomero
mizuno wave rider
Urcite jsem rad za kazdy typ na boty nebo zhodnoceni vyberu.
Diky moc
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.