Janské Lázně - Černá hora, MČR
alfun 11.08.2007 17:19:33
Je tu někdo z vrchařů, který dnes běžel, nebo i normální běžec, který přijel zazávodit ?
Trutnov/Praha
peca_p 11.08.2007 23:29:00
Byl jsem tam. Bylo to dobrý, po delší době se mi i celkem dařilo. Trať mě docela vyhovuje. I počasí nebylo špatný. často tam bejvá dost velký vedro. Akorát mě trochu vadil déšť při vyhlášení výsledků… Výsledky jsou jako obvykle na http://www.iscarex.cz/sport Celkově si myslim, že se ty závody povedly…
alfun 12.08.2007 11:51:10
škoda jen, že ve výsledkách je jen část běžců (těch registrovaných), teda kromě výsledků na iscarexu. Jinak hezký závod
Praha Běchovice
JLubos 14.08.2007 16:02:56
Taky jsem běžel a byl to moc hezký závod. Počasí bylo velmi slušné. Pěkně značené kilometry. Škoda deště při vyhlašování, ale mohlo pršet a být zima i v závodě, takže OK.A co Kralický Sněžník- běžel jej někdo?
alfun 14.08.2007 21:55:37
[quote=Luboš J]Taky jsem běžel a byl to moc hezký závod. Počasí bylo velmi slušné. Pěkně značené kilometry. Škoda deště při vyhlašování, ale mohlo pršet a být zima i v závodě, takže OK.A co Kralický Sněžník- běžel jej někdo?[/quote] Hezký čas – o 2s lepší než já loni Kraličák jsem neběžel, ale trať je tam prý hezká a asi bude velká konkurence s přihlédnutím na ceny vítězům a tombolu. Taky jsem tam chtěl letos běžet, ale pro mě byla hlavní Černá hora a teď asi až podzimní vrchy… ještě si to rozmyslím. Jde taky o to, že se tam a zpět zatím nemam jak dostat…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.