300. maraton
Brno/Havířov
forest 24.08.2007 10:29:43
[quote=Štefan]Omlouvám se, přehlédl jsem to.[/quote] Štefane, o nic nejde. Myslel jsem to ve srandě. Byl jsi totiž druhý člověk, který během dne na server napsal „kéž by to tak bylo v termínovce…“
Raškovice okr. FM
minusak 24.08.2007 10:54:59
Ještě k článku o panu Krejzovi. Je tam jedna dost blbá věta. Něco ve smyslu, 15000Kč měsíčně neumožní člověku se plně realizovat. Jestli dobře rozumím, je na tuhle částku pan Krejza sám. O jak mu závidím. My jsme doma na téměř stejnou částku čtyři. Dvě děti na VŠ (musí si pochopitelně přivydělávat na školu sami) a dva rodiče. Já si tady nechci pobrečet jako socka a ani nemám pocit nějakého strádání rodiny. Ale doslova nesnáším obdobné výlevy u jiných, kteří jsou na tom mnohem lépe.
Manětín
Kydy 24.08.2007 11:05:38
[quote=minusak]Ještě k článku o panu Krejzovi. Je tam jedna dost blbá věta. Něco ve smyslu, 15000Kč měsíčně neumožní člověku se plně realizovat. Jestli dobře rozumím, je na tuhle částku pan Krejza sám. O jak mu závidím. My jsme doma na téměř stejnou částku čtyři. Dvě děti na VŠ (musí si pochopitelně přivydělávat na školu sami) a dva rodiče. Já si tady nechci pobrečet jako socka a ani nemám pocit nějakého strádání rodiny. Ale doslova nesnáším obdobné výlevy u jiných, kteří jsou na tom mnohem lépe.[/quote] Podepisuju.
Raškovice okr. FM
minusak 27.08.2007 08:52:32
Doufám, že se na mne pan Krejsa nebude v Ostravě 8.9. mračit. Chyba totiž není v něm, ale ve způsobu, jakým článek zpracoval novinář. U Idnes to bohužel poslední dobou začíná být asi normální (viz rasismus na Bazalech a podobné nesmysly). Svou účast ve vlákně ukončím tedy slovy: Pana Krejsu obdivuji za jeho schopnost absolvovat takovou porci vytrvalostní zátěže a za to, jakým způsobem se popral s osobními problémy, které by mnoho jiných lidí nezvládlo. Přeji mu tolik potřebého pevného zdraví do další příp. stovky marathonů. Na shledanou v Ostravě.
Rosťa Ostravak 28.08.2007 16:23:15
[quote=Štefan][quote=forest][quote=Štefan]Jsou jeste dalsi maratony, o kterych se tezko dovime, nejsou vlastne v zadne terminovce, naposledy napr.
100. maraton Jaroslava Hrabušky- Ostrava-Třebovice – 18.8.2007[/quote] nešiř fámy, na behej.com v termínovce byl! [/quote] Omlouvám se, přehlédl jsem to.[/quote] No proto :cool: :cool: :cool: . Sám jsem ho dával do termínovky běhej.com a taky byl publikován na našich oddílových stránkách. Dej si je do oblíbených :cool: :cool: :cool: a budeš cool. Co se týká zběračů maratonů, všechny obdivuji. Běhat 30 a více maratonů ročně to je 30 a více svátků, 30 a více setkání s kamarády a přáteli. To musí být nádhera. V padesáti nebo šedesáti to už není o časech. Apropos, koukněte na jejich výkony např. v jednotl. ročnících Košického maratonu a budete velmi překvapeni. Je to každého osobní věc, někdo běhá o co nejlepší čas, někdo dává přednost počtu uběhnutých závodů. Hlavní je, že nás to běhání baví. A o tom to přece je. Většina z nás běhá krátké závody každý víkend, takže za rok jich máme taky 30 a více. A konec konců zaběhnout v šedesáti letech 60maratonů za rok v průměrném čase 3:50 je u mne hodně velký sportovní výkon!
Praha - Radlice
Jitka 28.08.2007 20:25:57
[quote=Rosťa Ostravak]A konec konců zaběhnout v šedesáti letech 60maratonů za rok v průměrném čase 3:50 je u mne hodně velký sportovní výkon![/quote] Jasně, je to paráda, je úplně jedno, jestli tomu někdo říká sport nebo turistika, či snad kultura, náboženství, filozofie, psychoterapie, životní styl a jánevímcoještě, v každém případě je to projev vůle, chuti do života, nadšení, radosti, krásné ztřeštěnosti, věrnosti, originality,… Prostě ne a ne na tom najít něco negativního… Zkuste si vymyslet něco tak dobrýho a ještě k tomu to fakt dělat! :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.