Zdravotní pojištění na zahraničních závodech
Štěpánovice
VanaXXL 29.08.2007 14:50:17
Řešíte nějak zdravotní pojištění na zahraničních závodech? Platí se nějaké extra taxy, když chci v zahraničí uběhnout maraton? Která pojišťovna se Vám osvědčila? Nebo stačí koupit třeba za hranicí benzín na Visu? Když budete vědět, tak prosím napište, ať se s tím nemusím gůglovat. Díky
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 29.08.2007 15:23:21
Když jsem byl v Amsterodamu na maraton, nechal jsem se u VZP připojistit pro cestu do zahraničí. Mají tam sazbu i pro cesty za sportem (běh byl dokonce výslovně uveden). Takže stačí standardní turistické připojištění + na den maratonu sportovní připojištění. Není to ani moc drahé. Nemusíš nikde googlovat, mě to na přepážce všechno velmi podrobně vysvětlili.
Brno
vl001 29.08.2007 19:47:11
Taky se připojišťuji, protože jsem pojištěncem OZP, tak u Vitalitas. Jestli je to vůbec k něčemu dobré, to nevím. Ale stojí to pár korun, tak proč to nepořídit, že? :) Podmínky pojistky u karet jsou různé, někde nákup před cestou není třeba.
lastboyscout 29.08.2007 21:32:10
U VZP jsou podmínky velice slušné, jak bylo řečeno na běhání pamatují a plnění je velkorysé. Pokud se ale hodláš vydat do méně obvyklých destinací doporučuji AXA…i když na českém trhu jsou, tak málokdo o nich ví. Ne agresivní ceny a celosvětové pokrytí.
lastboyscout 29.08.2007 21:37:54
Pokud ale cítíš,že bys pojišťovnu mohl lehce oholit, tak doporučuji cokoliv od http://www.berkshirehathaway.com/. Může se Ti to velice vyplatit a taky se Ti to může velice nevyplatit.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.