Tepové běhy viz. ČLÁNEK
foveabovis89 19.02.2015 17:31:28
Čau, Připravuji za na půlmaraton, který má být 5. dubna 2015, podle již sestaveného tréninkového plánu v tomto článku http://www.bezeckaskola.cz/…strana1.html#…
Dostal jsem se k týdnu 3. Dneska jsem odběhl těch 8 km a z toho ty 3 km intervalového běhu. První týden jsem měl takový zjišťovací, jak používat dech a správně držet tělo. Poté jsem běhal, tak jak mi to pasovalo a časy jsem měl lepší, všechno až do dneška jsem běhal zhruba na 70%. Dnes se ovšem objevil ten intervalový běh, kde je psáno běžet tak, aby to bylo namáhavé či abych nebyl schopen mluvit plynule. Takže jsem si dal 2,5 km tak jako vždy, poté 3 km asi na 90% a na to 2,5 km jako vždy. Čas jsem měl o 4 minuty lepší než je psáno, ale běžet 3 km vkuse skoro naplno mi přijde jako blbost, tudíž moje otázka zní jak ty 3 km mám v tomto plánu chápat? Že během těch 8 km si mám odměřit třeba po 200 m trať kde vždy poběžím na těch 90% a opakovat to tak dlouho dokud to nebudou 3 km? Předem děkuji za Vaše reakce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.