Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Kapadokya Ultra trail

Kapadokya Ultra trail

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 18.03.2015 21:43:42

Ahoj vsichni,

v lonskem roce se bezel prvni rocnik krasneho trailu v turecke Kapadokyi. Pro ty, co nevahaji vyrazit za zavody do zahranici a nepotrebuji nutne maratonskou distanci, pak vrele doporucuji, neb tento zavod se kona v opravdu unikatni a nadherne lokalite. V rijnu navic mimo najezdy turistu. Vybirat si muzete ze 3 vzdalenosti: 33/62/110km.

Od lonskeho rocniku zamakali organizatori i na webu a anglicka verze de facto dohnala tureckou, coz znacne usnadnuje orientaci.

Kdo zazil organizaci maratonu v Istanbulu nebo jeste hur, v Antalyi, tak si asi rika, ze do TUR na zavody uz nikdy, ale zpravy z lonska od rady pratel, co kazdy rok nadavaji na zminene zavody, byly takove, ze organizacne bezvadne zvladnute a pocitove jeden z nejvetsich bezeckych zazitku. Dokonce i znaceni pry bylo velmi dobre. Na zaklade opravdu pozitivni zpetne vazby jsem se rozhodla na tento trail upozornit.

https://cappadociaultratrail.com/2015/TR/

Doprava: z Istanbulu se da letet do Kayseri (tam uvidite vyhaslou sopku Hasan Dagi, vyrazna dominanta kraje) a odtud uz vozi organizatori busem zdarma. Lety jsou 1* denne a tak pocitam, ze bude slusne vyprodano. Dalsi moznosti je Nevsehir, take dopravu do Urgupu zajistena poradatelem. S velkym predstihem byvaji tyto lokalni lety opravdu lacine v radu stokorun. A nebo z Vidne/Mnichova primy let do Ankary a pak busem/autem.

Vse je na strankach, ale pokud by nekoho zaujalo, klidne napiste sem ci do vzkazu pres web a rada poradim. Vetsina turistu se vali u more, K je dost daleko, ale verte, ze je to misto, ktere si rika o navstevu.

Motto: Petit cheval de manege :-)
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.