Obsah běhej.com
Černá v Poš., Písek, ČB, Plzeň
DagmarKa 08.06.2015 06:32:41
Bývalo dobrým zvykem behej.com, že když proběhla velká akce, člověk si mohl přečíst téměř hned článek o tom jaký to bylo, jak to dopadlo. Kdo to běžel. Jak to běžel. Při troše štěstí i třeba rozhovor s někým (s kýmkoli) kdo to běžel. Jsem dost zklamaná, že o půlmaratonu v ČB tu není ani 2 dny po akci žádná zmínka. Žádná reportáž. Žádný rozhovor a dokonce ani žádné výsledky.
Je fajn, že se objevilo něco o Silva Nortica. Je fakt, že závody jsou v jeden den. Je fakt, že půlmaraton ČB je jen kousek od Silva Nortica, asi nelze být všude.
Nejdříve jsem si myslela, že o závodech RUN TOUR 2015 se tu nepíše, ale pokud se nepletu tak i Karlovy Vary jsou součástí a o těch se tu číst dalo…
Mrzí mne, že se na behej.com nelze spolehnout jako dřív. Je pravda, že závodů je mnohem víc. Redaktorů asi už zas tak moc ne.
Samozřejmě bych mohla nabídnout své služby. Ale od té doby, co mi behej.com vrátilo dva články s tím, že jsou moc dlouhé, jsem v podstatě nic nenapsala. Reportáže neumím, píšu pocitovky a navíc jsem teď jen v pozici čtenáře.
Behej.com je ted pro mne hezky přehledné, což je hodně fajn, protože je tu stále víc informací. Jen mne překvapilo, že už tu není tolik reportáží ze závodů (ani z těch menších, ale ani z těch velkých). Počítám, že je to hodně tím, že prostě chybí Ivo, nikdo asi nedokáže sypat jména z hlavy tak jako on, a tím dopídit se včas nějakých zpráv není vůbec snadné.
Přesto si myslím, že behej.com dokáže daleko víc. Přeju hodně štěstí a těším se na další reportáže.
Brno
rudo 08.06.2015 07:51:30
jo clanek tam je
ale takovej novinarskej nadpis
ze to nikdo nenajdne a vyhledavani podle nazvu by to taky pozdejc nevzalo
ono vyhledavani na behej to je kapitola sama vo sebe
Čelákovice
Láďa S. 08.06.2015 08:07:12
>> Petr Kaňovský, 08. 06. 2015 06:40:16
to není původní článek, ale tisková zpráva
Berenique 08.06.2015 08:15:49
Osobně tady ani články moc nečekám, stačí mi ty v tištěné podobě. Je tu fungující forum, deník a tak- to mi stačí. Články a výsledky o každým krosu v Hornídolní nebo silnici pro tisíce hobíků jsou na Bezvaběhu a určitě i jinde.
Praha - Vršovice
Chrosel 08.06.2015 13:51:27
>> rudo, 08. 06. 2015 07:51:30
Taky myslim ze vyhledavani je spatne. To mi relevantnejsi vysledky da google.
TroubaHouba 08.06.2015 19:26:11
>> DagmarKa, 08. 06. 2015 06:32:41
Karlovy Vary NEJSOU součástí RUN TOUR 2015 (jsou tam České Budějovice, Olomouc, Hradec Králové, Liberec, Brno, Ostrava, Plzeň a Praha), myslím, že jsi si smíchala RUN TOUR a RUNCZECH… :-o
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.