Maraton Drážďany 23.10.2005
Praha
PetrS
10.12.2005 21:59:52
Rosťa chtěl vědět jaké to bylo.
Běží se dvě kola. Startovalo najednou asi 6k lidí na trasy 10, půlka a maraton a k tom ještě Nordic walking. Směle jsem si stoupnul k balonku 3:30 a tak se vyhnul tlačenici – byla-li nějaká. Začínalo se širokou ulicí s náběhem na most. Desítkaři se za mostem oddělili a bylo volněji. V podstatě nebyl problém se vzájemným překážením, jediné úzké místo bylo v parku u fontány na 12.km, ale sneslo se to lépe než na PIMu za otočkou u benzinky v Podolí.
Co mi vadilo: moje jazykové znalosti, nešlo prohodit pár vřelých slov se spoluběžci; spršky a zima ve druhém kole; moje blbost a velké oči na pro mě magickou hranici 3:30
Co se mi líbilo: výrazně lepší občerstvení než na PIMu – více stolů, podávači, teplý čaj; diváci; roztleskávačky; bubeníci; pivo v cíli; srpchy na fotbalovém stadionu; Drážďany
Ještě k trati: Drážďany mají kompletně nový povrch. Kostky jsou jen na mostě. Ve druhém kole křižují trať auta, které dirigují cajti – bez problémů
Celkový dojem ? Za rok znovu !!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.