Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Maraton Drážďany 23.10.2005

Maraton Drážďany 23.10.2005

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha

Celkem 17405 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:54 (2007)
půlmaraton: 1:29:59 (2007)
maraton: 3:16:40 (2007)

PetrS muž 10.12.2005 21:59:52

Rosťa chtěl vědět jaké to bylo.

Běží se dvě kola. Startovalo najednou asi 6k lidí na trasy 10, půlka a maraton a k tom ještě Nordic walking. Směle jsem si stoupnul k balonku 3:30 a tak se vyhnul tlačenici – byla-li nějaká. Začínalo se širokou ulicí s náběhem na most. Desítkaři se za mostem oddělili a bylo volněji. V podstatě nebyl problém se vzájemným překážením, jediné úzké místo bylo v parku u fontány na 12.km, ale sneslo se to lépe než na PIMu za otočkou u benzinky v Podolí.

Co mi vadilo: moje jazykové znalosti, nešlo prohodit pár vřelých slov se spoluběžci; spršky a zima ve druhém kole; moje blbost a velké oči na pro mě magickou hranici 3:30

Co se mi líbilo: výrazně lepší občerstvení než na PIMu – více stolů, podávači, teplý čaj; diváci; roztleskávačky; bubeníci; pivo v cíli; srpchy na fotbalovém stadionu; Drážďany

Ještě k trati: Drážďany mají kompletně nový povrch. Kostky jsou jen na mostě. Ve druhém kole křižují trať auta, které dirigují cajti – bez problémů

Celkový dojem ? Za rok znovu !!

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.