Můžu si vzít pár dní dovolenou? Jen si odskočím na maraton do Bangkoku [článek]
Prievidza, Slovensko
ttomino1980 04.12.2015 14:30:52
>> oblivion, 04. 12. 2015 09:42:51 ty blaaho …pisanemu textu rozumiem ale tvoje grafy mam totalne zabijaju
ale ano ..je uplne bezne ze pri maratone 2ha polka, resp 4ta 1/4 ide vacsinou pomalsie …iba kenania beziaci na rekord za vodicom to na 30tom napalia a idu sub 3min/km
Pavča14 04.12.2015 15:32:03
Ty vado, to je diskuse. Taky mě donutila ten článek přečíst a docela jsem se nasmála. Bohužel ne vždy díky odlehčenému stylu se smajlíkama. Přijde mi, že diskuse vůbec není o nýmandech a sporťácích, zanedbané přípravě (to se stává hodně lidem), ale spíš o no a? stylu slečny silná osobnost. Jako blog s výhradami dobrý, ale proč je to proboha tady mezi hlavními články? Musím říct, že jsem četla daleko vtipnější blogy lidí, co mají daleko horší časy než já a čtu je moc ráda, ale toto je moc. Ve zkratce na rady všech kašlu, jsem paličatá, ráda cestuji a taky se ráda fotím, jo a ještě mám ráda nike. Jsem asi vážně stará, dokonce začínám chápat mého nerudného dědu. Napadlo mě přirovnání, když jsem se v prváku na výšce snažila projít zkouškami s co nejmenším úsilím, aby bylo co nejvíc času na paření a jiné důležité aktivity. Taky ničeho nelituji, ale že bych o tom psala blog ve stylu jsem sice trochu flákač, ale na druhou stranu musím být chytrá a publikovala bych ho na stránkách univerzity, to zase jako ne. Tak hlavně nic neměnit, možná se jen nezapomenout protáhnout a příště na nějaký ultra. Taky bych slovo amatér zaměnila za úplně jiné slovo.
Desert 04.12.2015 18:33:03
>> ttomino1980, 04. 12. 2015 14:30:52
" …iba kenania beziaci na rekord za vodicom", dík za tip, alespoň vím ke komu se mám příště přidat
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.