Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » anaerobní práh

anaerobní práh

Nalezené položky: 36 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Celkem 66693 km
Minulý měsíc 80 km
10 km: 0:36:02 (2007)
půlmaraton: 1:20:04 (2009)
maraton: 2:57:46 (2012)

ironman muž 10.12.2007 21:08:12

to akademik: tvoje odpovedi na jednu stranu zneji fundovane, ale na druhou stranu treba prehmat typu ANP cca 120 tepu zavani totalnim amaterismem. To je jako by fanousek fotbalu napsal ze je na hristi 12 hracu. Navic tvoje odpovedi byly totalne neprehledne. Musis si uvedomit, ze te tu nikdo nezna (navic nemas zadny bezecky profil a tak je tvoje, trebas byvala vykonnost zahadou) a tvuj „ksicht“ je tak zpusob jakym pises a pokud meles paty pres devaty, tak se nesmis divit, ze po tobe nekteri puntickari jdou :). Treba ja to resil tak, ze jsem tvoje prvni prispevky necetl, nemam cas lustit co chtel autor rici a pokud to holt neni ochoten napsat prehledne, tak se nemame o cem bavit. Ctu si forum vetsinou v praci, kdyz si udelam pauzicku a vse podrizuji efektivite. Cili se nelituj, to tady jini dostali pred casem vetsi sodu, prostuduj si forum a pochopis :)

Motto: Never give up!!!
avatar

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 10.12.2007 21:19:47

[quote=akademik]Zdar Ede-oproti iiným nejsem a nemám zapotřebí být ironický-jen jsem si jako nový prostě nemohl zvyknout na mnohdy svérázné odpovědi,které se dají těžko i definovat,ale jestli je ta forma komunikace o životním stylu sportovců-hobíků,či jen fandů atletiky,bývalých ,mladých tak jsem mnohdy na rozpacích,jak někdy zareagovat ,je to mnohdy i dost nevkusné,cynické až urážející–a to si sportovci snad nedělají byť jen slovně a ve foru.A schválně proč vůči mě taková ironie,dotkljsem se někoho? jen zpočátku na výpady,které se mě osobnostně dotkly,tak jsem jen kontroval a fakt dělám to nerad. Jen jsem chtěl o tobě vědět něco víc,jak a kolik trenuješ či jakých příp.závodůse zúčastňuješ a jaká forma zátěže či stal treninku je nyní a zpět tobě vyhovující,a jak jsi na tom.- popř.pokud můžeš i detaily. nejde o komentář,snad si vytříbit rozumně názory na některá specifika treninku,tv.názory a podstatu tř.tvé irrelevantní kritiky,ale jsem v poho a rád spíš budu korektně s účastníky komunikovat a sdílet své podněty,zkuše­nosti,pocity a­pod.

Zdravím všechny a přeji hezké a příjemné nejen sportovní dny T.[/quote] Akademiku, proti Tobě prakticky žádné výpady nebyly. Jenom spíš několikeré upozornění, že i když napíšeš příspěvek k věci, tak se prakticky nedá číst. Zkus si to po sobě někdy přečíst, klidně i po odeslání, a potom zkus použít tlačítko editovat a dát svému příspěvku snesitelně čitelnou formu. Namátkou velká písmena na začátku věty, čárky atd. Bude se to číst líp a i tvoje názory budou zřetelnější. Takhle to spíš na první pohled vypadá jako shluk písmen, čárek, pomlček a smysl se v tom úplně ztrácí.

Zdravím a hodně úspěchů při tréninku…

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي
avatar

Pavel7 muž 11.12.2007 12:58:56

To: Akademik. Diky. Samozrejme hned jak pocasi dovoli a dokonce jeste ted o vikendu sednu na kolo a jsem venku, to je jasny. Tak chlapci, hlavne zdravi!

avatar

Vsetín

Celkem 3112 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:32 (2011)
maraton: 3:36:41 (2007)

Plyšák muž 11.12.2007 13:33:01

Vypadá to, že od mého příspěvku se diskuze stáčí někam jinam, než jsem chtěl. Pokud se tedy mohu považovat za spouštěče tohoto procesu, tak bych ho chtěl i zbrzdit. Pojďme se zkusit zase věnovat anaerobnímu prahu a tréninku. =) Dík. Já zatím připomínkami moc nepřispívám, protože si myslím, že toho málo vím. =( Tak jen nasávám informace. Navíc jsem letos začal běhat po téměř 20-leté pauze (zdar akademiku) a teď jsem měl opět 3 měsíční výpadek. Takže zase znovu. I tak jsem se ale letos překonal, protože v součtu dám cca 1400km za rok. Nesmějte se, pro mě je to opravdu dost. Příští rok bych chtěl s objemem jít tak na 2000–2200, dát 10km pod 40min, půlmaraton pod 1:30 a maraton 3:15. Ale důležitější bude běhat bez takových výpadků jako letos. Vím, že s tímhle příspěvkem jsem trochu mimo téma, ale chtěl jsem vysvětlit, proč jsem jen „čtenář“, ne přispěvatel a proč mě zajímá dobrá čtitelnost příspěvků. Taky mě napadlo založit vlákno „Čeho chcete dosáhnout příští rok“ a pak po jeho skončení bychom mohli prodebatovat, co se povedlo, co ne a proč. Ahoj ;)

Motto: Velcí trpaslíci to mohou dotáhnout až na malé obry.
avatar

akademik muž 12.12.2007 19:22:54

Zdar Borci- od Plyšáka až a Iroman třeba, ano,respektuji určitou formu věcné té gramatické nespisovnosti a zkratkovosti a špatné definování napsaných myšlenek.Jistě jsem tuto věcnou kritiku vzal na vědomí,ale spíš nemohu pochopit byť jen přehmat v uvedení názoru na mé dřívější příspěvky k hodnotám ANP,kde jsem pouze v rychlosti a zbrklosti uvedl mylné hodnoty a údaje,které jsem posléze a věcně uvedl tam,kde byly dle historie mého TD dány do reálu. Nechci se jako nový člen opravdu dostávát byť mnohdy do nekonstruktivního a zavádějícího sporu a střetu,není to opravdu mým cílem,ani si foukat pupínky,ale spíš tak jak mnozí-třeba i včetně Mata a dalších si o svých posledních a nových sportovních a výkonnostních zážitcích,dojmech a podnětech rozumně podiskutovat,pro­brat Něco i ze svého přidat,doplnit a nějak blíž a nezištně,neútoč­ně,přátelsky si tříbit dojmy a zkušenosti,in­formovat se o našem vznostném snažení,úsilí a chuti byť na různých výkonnostních úrovních nehledat mezi členy fora rozdílů a být třeba i mnohdy tolerantní a shovívaví. Doufám,že tento můj příspěvek je dostačující k vysvětlení,pov­hopení vnímavým členům a nebudou mezi námi dále vytvářeny zbytečné nárazově třecí plochy a bude pohoda,zájem a chut se dále a konstruktivně informovat.

Zdravím všechny a přeji mnoho vnitřní pohody do dnů dalších a také sportovních T.

avatar

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 12.12.2007 20:17:30

Díky, Akademiku…

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي
Nalezené položky: 36 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.