Trasér
Hunter007 11.01.2008 16:14:02
Jsem zrakově postižený a proto potřebuji k tréninku druhou osobu, jako traséra. Touto cestou hledám někoho z Brna, ke komu bych se mohl připojit při tréninku… Mimo jiné dělám alpské lyžování a atletiku. Na oba sporty potřebuji traséra( trenéra), kterých je opravdu nedostatek. Proto, kdyby měl někdo zájem, kontaktujte mne.
Choceň/Chomutov
obrik 13.01.2008 21:34:35
Ahoj Huntere,
já mám bohužel do Brna daleko, takže nemůžu nabídnout „pomoc“, ale čistě ze zájmu bych se rád zeptal, jak probíhá ta spolupráce mezi Tvým traserem a Tebou. Jste spolu nějak fyzicky spojeni, nebo jen verbálně komunikujete nebo nějak úplně jinak? Běháš jen na dráze nebo i v přírodě?
Omlouvám se za svou zvědavost, kdybys byl někdy v Ostravě či v Chocni, ozvi se, pokud to bude v mých silách, moc rád s Tebou vyrazím!
Ať se daří, Petr.
Liberec
Advid 14.01.2008 11:08:11
Hunter007 16.01.2008 18:37:53
Ahoj tak s trasérem jsme spojeni fyzicky. Běháme skoro všude, pokud to nejsou nějaký polňačky. Díky že ses nabídl. Jestli budu běhat v Ostravě tak se ti ozvu. Měj se hezky, a kdyby ses chtěl na něco zeptat, tak se ozvy.
Hunter007 25.01.2008 14:37:24
Díky obětavosti Luckyboye, mám za sebou první běh na setkání v Brně 20.1. Protože běhám s trasérem s kouskem prádelní gumy, tak přetahováním o ni jsme to zvládly, doufám že v pohodě pro obě strany
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.