Nejpronásledovanější zlozvyk
Sokolov
koyama 19.01.2008 17:48:28
Mám to podobně jako Luckyboy či ještě spíše jako Plyšák. V období dospívání jsem do sebe jednu dostal a pozvracel jsem se tak slušně, že od té doby mi cigarety neuvěřitelně páchnou. Pokud jde ale o odvykání, moje máma loni na Nový rok přestala po necelých padesáti letech kouření 20–30 denně a zatím se statečně drží. Takže zvládnout se to dá.
Zempa 19.01.2008 19:00:17
Ahoj " Šneku " , musím konstatovat , že jsem zase tak výrazný rozdíl ve výkonu nepoznal!Kouřil jsem 25 let a nyní 25 rok nekouřím!Přestal jsem ze dne na den a jde to . Rozdíl je asi v tom , že ten svět bez retka je méně smradlavej!Ale na to se přijde až , když se přestane!
Šnek 21.01.2008 08:06:11
Díky všem za příspěvky. Většině i za cenné rady a informace. Budu na tom dělat. Díky.
Praha-východ
Vanda 21.01.2008 19:11:32
Ahoj Dane, koalice je otevřená všem, kteří nějak přispívají k potlačení kouře a propagaci trendu nekouření – zároveň nejsme bojovníci proti kuřákům jako lidem, těm naopak pomáháme se toho zbavit. Jsou tam asi nejvíc lékaři, ale taky právníci, novináři, a další. Více by ti ale určitě řekla kolegyně a zároveň ředitelka Katka Langrová. Dej vědět a můžeme se s ní domluvit:))) Navíc jako lékař můžeš ze své pozice udělat hodně. Mimochodem pacienti kuřáci rádi slyší na to, že i lékař co jim říká o škodlivosti kouření, také sám kouřil. Tak hodně kilometrů a žádný kouř, a těším se na zprávu. Vanda
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.