Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Českobudějovický 1/2Maraton ovládli Keňané, vítězka zaběhla rekord závodu [článek]

Českobudějovický 1/2Maraton ovládli Keňané, vítězka zaběhla rekord závodu [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runczech.com muž 03.06.2017 22:33:17

Keňští reprezentanti kralovali šestému ročníku Mattoni 1/2Maratonu České Budějovice. Už před půlkou závodu všem utekl Justus Kangogo a svoji sólojízdu dotáhl do cíle v čase 1:02:47. Všem soupeřkám brzy ukázala záda i vítězka, tou se v novém rekordu závodu časem 1:09:53 stala Agnes Jeruto Barsosio. Pro pozici nejrychlejšího Čecha si s přehledem doběhl Petr Pechek a ženám vládla Ivana Sekyrová.
Odkaz na článek

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 04.06.2017 16:41:46

Dnes jsem si pustila teevizni zaznam. Je fakt hnusne, ve scrabblu uz jsem vyhrala, tak si rikam, ze trocha masochismu neuskodi a pustim si tradicni Tv hruzu.

A nevim, co se stalo, ale prenos byl skvely. Tedy stale bych uvitala vice alespon verbalne predanych informaci o vyvoji zavodu mezi ceskymi zavodniky/zavod­nicemi, ovsem proti jinym prenosum se mi tohle vazne libilo. Prostrihy muzi/zeny, hobici, dvojokna na muzske a zenske celo zavodu… jindy jsem kritikem, ale musim uznat, ze prenos dosahl vyrazneho zlepseni.

Motto: Petit cheval de manege :-)
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.