Hervis pulmaraton predstartovni info
Praha|Dresden
dees 28.03.2008 21:46:04
No jo, ale to by clovek nejdriv musel vedet, ze je nejaky rozdil… Vidim pred sebou pana, jak si prohlize pekne funkcni tricko-ma mi z toho dojit, ze ja budu mit bavlnu:-)? Byla bych si byvala rekla o panske XL a venovala drahe polovicce. Panske S by mi asi nebylo.
Mne jde spis o princip:-), zas taak rozhorcena nejsem (neboj, feministka nejsem).
vlado 28.03.2008 22:20:18
[quote=dees]Chlapum daji pekne funkcni triko a nam zenskym obycejnou bavlnu… Kde je nejaka spravedlnost????[/quote] Tak neviem ci im uz dosli, ale ja som bral vo stvrtok vecer pre svokru (tchyni) damske triko, a z bavlny rozhodne nebolo.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 29.03.2008 08:57:50
PIM uznal Traged Team jako oddíl a uvádí ho ve výsledcích:-)
johari 29.03.2008 09:18:59
[quote=lastboyscout][quote=dees]Chlapum daji pekne funkcni triko a nam zenskym obycejnou bavlnu… Kde je nejaka spravedlnost????[/quote] Dees, byl jsem svědkem, když si slečna řekla o pánské S a dostala ho :)[/quote] Vcera jiz nemeli damska cerna a bile jsem odmitla, takze jsem si take rekla o panske a dostala jsem ho.. no, preci nebudu mit sama bila tricka, kdyz bilou nenosim, navic ten strih byl hrozny, panske je mnohem hezci .
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.