Horské kolo - jezdíte v zimě?
Ofelie 26.01.2006 11:06:51
Ahoj všichni, včera jsem si koupila nové horské kolo (pro znalce – Scott Scale 60) a jsem z něho patřičně nadšená. Nenašel by se tu někdo z Jižního města a přilehlého okolí, kdo by se jel i teď v zimě občas projet na biku? Ráda bych taky od někoho odkoukala trochu techniky, neumím ani vyskočit na obrubník .
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 13.10.2006 22:54:04
[quote=Ofelie]Ahoj všichni, včera jsem si koupila nové horské kolo (pro znalce – Scott Scale 60) a jsem z něho patřičně nadšená. Nenašel by se tu někdo z Jižního města a přilehlého okolí, kdo by se jel i teď v zimě občas projet na biku? Ráda bych taky od někoho odkoukala trochu techniky, neumím ani vyskočit na obrubník .[/quote] Na obrubníky pozor. Táta mi povídal historku, jak jel Příbramí a před nim chtěl někdo na silničce vyskočit bokem na obrubník – no, asi to docela bolelo… Jinak v zimě občas, jen si kolo neberu na kolej (i když už jsem o tom taky uvažoval…). Na techniku je nejlepší sledovat televizi. Ještě když jsem jezdil závodně na kole, tak mi v červenci Pája (to byl tak trochu trenér) říkal, ať se občas vykašlu na trénink a dívám se radši odpoledne na Tour – že mi to dá víc…
alfun 10.12.2006 15:06:42
V zimě na kole jo, ale nejezdil bych moc na prosolenejch silnicích… asi nemusim psát proč Hlavně jestli to je nový kolo tak bych ho v zimě šetřil…
johari 10.12.2006 18:13:59
v zime je to na biku nejlepsi… clovek si sice moc nezajezdi, ale nadherne si zablbne… uz aby napadl snih!
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 10.12.2006 18:16:10
2 johari: jj, nejlepší je když člověk letí z kopce a dole vidí zamrzlou louži – zrcadlo. To se pak i bojí… Ale na sněhu je to zábava, ještě víc než v bahně… :)
xtreme 10.02.2007 16:47:24
Zdravim, tak pokud někdo budete chtít jít na kolo teďka v zimě, napište mi na ICQ nebo mail, jezdim většinou Praha západ, Prokopsé údolí, Modřany atp.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.