Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Svatojánský běh

Svatojánský běh

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha 10

Celkem 45568 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:55 (2002)
půlmaraton: 1:24:31 (2002)
maraton: 3:01:31 (2003)

Jirka T. muž 01.02.2006 14:58:40

Už jsem tady jednou chválil kladenské organizátory a i jejich Svatojánský běh patří mezi mé oblíbené závody na začátku roku. Od loňska se změnilo zázemí, přesunulo se do učiliště, takže se převlíká ve třídách, k dispozici jsou i sprchy. Trať je už, zdá se, stabilizovaná – z města se vybíhá po asfaltce, ale to netrvá dlouho a zabočuje se na polní cestu a do lesa nahoru ke kapličce sv Jana, je to mírné stoupání, pak následuje stále lesem dlouhá, předlouhá rovinka, mírný seběh, který se už stáčí zpátky, kratší rovinka a kritický výběh znovu ke kapli, tentokrát trochu náročnější, a pak už stejnou cestou, tedy nejprve mírně s kopce a pak po asfaltu do cíle – celkem cca 7,5 km. Nevím tedy, jaký povrch bude v lese, mám z toho trochu obavy, loni led organizátoři vzorně posypali pilinami, ale to ho nebylo moc. No snad nás nenechají zabít se. Tak kdybyste si v sobotu chtěli příjemně zazávodit … Je tam i tradiční stánek New Balance s výhodnými cenami. Ještě možná jak na start, veřejnou dopravou nevím, já tam jezdím autem po chomutovské, sjede se na Stehelčeves, projedou Vrapice a jste na kraji Kladna v Dubí, pořád přímo, po hlavní a za železničním podjezdem už uvidíte rozklusávájící se běžce.

Jo, ještě bych mohl nabídnout místa v autě, zatím jsme jen 2, jedu ze Zahradního Města a kolegu nabírám ve Strašnicích.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.