Regionální porucha kinetiky zadní stěny levé komory
Praha 4
hanice 03.05.2008 17:21:25
- lehká mitrální regurgitace= závěr včerejší návštěvy na echokardiografii, lékařskou zprávu jsem ještě nedoručila sportovnímu lékaři, nikde jsem na vláknech nic podobnéhjo nenašla, nevíte? Na co se mám připravit až k němu půjdu?
Lékaře jsem vyhledala po půl roku trvajícím stavu únavy,vysoké TF, pocitu přetrénování, svalové bolesti atd a po zoufalém počinu- pražském půlmaratonu. Kdyby člověk seděl na gauči u televize …
Praha 4
hanice 05.05.2008 14:10:00
no, tak jste mi neporadili, toz jdu jen tak! bojim se, ze treba dostanu doporuceni misto behani prochazky pro seniory anebo neco v duchu rucnich praci. ani nevim, jestli existuje treba vysivej.com
Nymburk
dan67 05.05.2008 14:34:00
[quote=hanice]+ lehká mitrální regurgitace= závěr včerejší návštěvy na echokardiografii, lékařskou zprávu jsem ještě nedoručila sportovnímu lékaři, nikde jsem na vláknech nic podobnéhjo nenašla, nevíte? Na co se mám připravit až k němu půjdu? Lékaře jsem vyhledala po půl roku trvajícím stavu únavy,vysoké TF, pocitu přetrénování, svalové bolesti atd a po zoufalém počinu- pražském půlmaratonu. Kdyby člověk seděl na gauči u televize … [/quote] Nejlépe bylo se zeptat toho echokardiografisty. Jelikož je mitrální chlopeň mezi levou síní a komorou, tak to spolu asi souvisí, ale podrobnosti jsou v rukou kardiologů.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.