Zhubnu?
Amatyl78 20.07.2008 21:28:28
Je mi 30, od osmnacti let jsem nijak nesportoval, nejsem vylozene tlustej, ale tuk se na me hromadi a jak se spomaluje metabolismus, dochazi mi i trpelivost s timhle stavem. Od 1. cervence beham denne tak hodinu, hodinu a pul, porad stejne tempo, tep podle sportesteru 150–160. Za jak dlouho ucitim a uvidim nejake zlepseni? A abych nemluvil jen o faldach, tak me zajima i jestli budu dejme tomu po dvou mesicich tehle „pripravy“ schopny bezet nejaky hobby zavod tak, abych si neudelal ostudu? Za veskere rady a pripominky diky.
Komik1000 20.07.2008 22:07:21
U mě přišlo viditelné zlepšení po 2–3 měsících. Ale určitě netrénuj stále stejný tempo a vzdálenost – jednou týdně si zaběhej pár kratších úseku výrazně rychleji. Uvidíš co to udělá s rychlostí běhu vytrvalostního!
Kopřivnice
Darebak 20.07.2008 22:32:07
Tys zacal tento mesic sportovat a hned behas pres hodinu denne? Jestli ti muzu dat jednu radu, tak uber! Telo urcite neni na takovy napor zvykle a i kdyz se momentalne citis fit, urcite si koledujes o nejake zraneni. Jinak ve sportu vytrvej, urcite ti to pomuze a budes se citit lip.
Pokud jde o ten hobby zavod, i kdybys dobehl posledni, proc by to mela byt ostuda?? Je fajn, ze se dokazes do neceho pustit, takovy clovek si zaslouzi obdiv at dobehne jakkoli ;)
Komik1000 21.07.2008 07:56:41
To s tou vysokou záťěží je pravda, chtěl jsem na to taky upozornit. Dopřej si i jiné sporty a regenerační odpočinek!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.