Kam chodit běhat: Ostrava - Poruba
Cabal 03.08.2008 16:13:13
Zdravím. Od srpna budu pracovně v Porubě. Budu bydlet kousek od Fakultní nemocnice. Kam chodíte běhat ? Jsou tady někde vhodné běžecké trasy ?? Díky za odpovědi!
říďa z X-AIRu 03.08.2008 17:58:34
Tam těch tratí je:-). Hned za Fakultní nemocnicí je les (my Ostraváci mu říkáme Myslivna). A pak už záleží na délce tréninku a na tom kolik kopců chceš jít. Tak asi tak:-). Libor from X-AIR
IvčaPu 02.03.2013 11:41:01
Ahoj všem, hledám někoho z Ostravy, kdo by mi poradil, kudy by se tam dal vést 10 a 5 km běh RunTour. Jak je to tu s běháním? Zda by v Ostravě vůbec byl zájem o takový městský běh? Mockrát děkuji. (Je to zatím plán, ale určitě realizovatelný.)
Rozárov
kotak 02.03.2013 13:31:35
>> Cabal, 03. 08. 2008 16:13:13
Já chodil na Myslivnu. Z třetího obvodu jsem to mastil zadem dvorama, pak jsem si běh užíval drobet v lese a poté o5 přes dvory zpět na třetí obvod. Ale je to už nějakých pár desítek let, ale věřím, že lesopark je stále zachován a dá se to nádherně natáhnout až k vřesinské strží. Tenkrát se tam ještě jezdily motokrosy, ale to už není asi pravda.
TomT 20.03.2013 13:24:49
>> IvčaPu, 02. 03. 2013 11:41:01
Ahoj, urcite by se dalo v Komenskeho sadech. Od lonskeho roku se cele predelavaji, v roce 2014 by to mohlo byt zajinmave misto pro beh. Kazdy rok se tam beha i Ostravsky maraton. Je to kousek od centra, pekne prostredi. Co se tyka zajmu, tak vzhledem k tomu ze jediny vetsi beh na 10/5 km v okoli je Hornicka Desitka ve Frydku-Mistku v listopadu, tak by se tu RunTour urcite mohla ujmout. Pokud budes chtit nejake dalsi info tak napis
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.