Medzinarodny maraton mieru - Kosice,Slovensko, 05.10.2008
bladerunner 03.10.2008 00:48:09
maraton 862 prihlásených polmaratón 907 prihlásených /aj ja som medzi nimi http://kosicemarathon.com
bladerunner 05.10.2008 18:09:06
tak som bol dnes na svojích prvých pretekoch – polmaratón na MMM Košice síce s problémami – asi od 5 km silné bolesti ľ. kolena, neskôr otlak na stupaji pr. nohy, a asi na 19.-20. km totálna slabosť /hypoglykémia?/ – ale dal som ho za 1:55:04. takže sa veľmi teším
Drnovice u Vyškova
vsacánek 05.10.2008 18:38:51
Yirdaw dnes za 02:10:51 – druhý nejlepší čas z už 85. ročníku.
coro 10.10.2008 23:06:35
ehmm… na to že som mal v máji polámaný členok a rekonvalescencia trvala tri mesiace som pol maraton zabehol, a som spokojný
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 11.10.2008 12:00:37
Mě se běželo bezvadně do 12. km, za ním se rozrhala skupinka a já „vsadil na špatného koně“. Pak jsem mu utekl a asi 6 km běžel v protivětru sám. Všechny vteřinky k dobru, co jsem do té doby nasbíral, tady mizely po desítkách. Takže nakonec jsem byl rád, že mě seběhla skupinka, i když až na 19. km a jako naschvál všichni maratonci. A tak jsem od 20. km začal stupňovat tempo do cíle zase sám. Mám běhat a ne sázet na koně, jak říkal Emil Zátopek. :) Ale atmosféra skvělá, bezvadná, vynikající. :)
VlastaK 11.10.2008 13:45:34
Moje zkušenost je zase taková (běžel jsem maraton – 1. kolo ve skupině asi pěti lidí), že mezi 15. a 19. km jsme doběhli několik půlmaratonců. Všichni se zařadili na konec naší skupiny a proti větru nás to nechali táhnout. Přitom jim do cíle zbývalo od sedmi do dvou kilometrů a nám ještě dalších dvacet jedna! Teprve zhruba kilometr před cílem půlmaratonu se tři půlmaratonci vysunuli dopředu a zrychlili. Protože se mi tempo naši skupiny zdálo pomalé (proti větru jsme běželi cca 4 min/km), využil jsem toho a zavěsil se za ně. Byl jsem však docela překvapen, když se koridory pro maraton a půlmaraton od sebe oddělily a já čekal, že půlmaratonci začnou finišovat do cíle, že jsem ve vedlejším koridoru běžel stejně rychle jako oni… a to mě čekalo ještě jedno kolo
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.