MNICHOVOHRADIŠŤSKÁ PĚTADVACÍTKA
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 18.04.2006 14:34:05
V neděli 4. června startuje od 10hod. na náměstí v Mnichově Hradišti 25km závod. Trať má být téměř rovinatá a vede údolím řeky Jizery. Traťový rekord 1:15:55 je prý stále nejlepším časem zaběhlým v ČR. Já jdu do toho, neboť 3 týdny od PIMu by měly být dostatečné na regeneraci. Taky ten můj osobák 1:55 je už dvouletý, tak to by chtělo ho o nějakou minutku vylepšit. A co ostatní Tragédi? Jdete do toho? Může to být pohodový závod, i když chladno jako bylo v Bakově asi nebude …
Praha 9
Lubos M 18.04.2006 17:53:59
Pokud mi do toho nevleze práce tak bych to rád šel, ale slibovat to tak dlouho dopředu nemohu
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 18.04.2006 18:11:06
[quote=Lubos M]Pokud mi do toho nevleze práce tak bych to rád šel, ale slibovat to tak dlouho dopředu nemohu[/quote] To mě je jasné. Já to plánuji takhle dopředu jenom k vůli rodině, když jsem jim v radosti nad výsledkem bakovského půlmarathonu slíbil, že si tam naplánuju cestu. Ale vlézt mi do toho taky může leccos.
sam 19.04.2006 19:46:12
MH 25 je pěkný závod a dost rychlý. Tra't je opravdu rovnatá a ve velké části podél Jizery stíněná stromy. Škoda jen, že se již neběhá od stadionu, ale z náměstí. Prudký seběh k Jizeře a výběh do cíle myslím časy mírně zhoršují.
trava 17.05.2006 13:18:31
hle nějaká rovinka, že bych to zkusil ? :D Mirku jen by u tý Jizery mohlo být trochu chladněji než by se dle předpovědi mohlo zdát. Za mých studentských let jsem to jezdil na kole a u vody moc sluníčka nezasvítilo i díky zelenýmu tunelu stromů.
takže kolik že to je, 25K, no to zas není tak málo, ale zkusím prověřit své Quality a uvidíme.
trava 18.05.2006 17:03:05
Cabalero> dost gut čas ja běham asi podobně jen jsem ještě 40neběžel takžejsi asi rychlejši, jestli pojedu, budu se tě držet za trencle :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 18.05.2006 17:17:08
[quote=Cabalero]zdravím všechny blázny do běhání, mám dotaz na 25 v Hradišti. jaké se tam běhají časy?myslím tím ty nejhorší,nerad bych aby na mě čekali moc dlouho pořadatelé!!! po dvanácti letech jem začal opět běhat a ted jsem běžel svuj první marathon v praze po dvouměsíčním trénování za 4:13:06 takže ani nevím jak jsem dopadnul v očích zkušených běžců? Běhám sám a tak se rád s vámi poradím. díky a sportu zdar-nazdar. Cabalero[/quote] Minulý rok byl nejhorší čas 2:10:59 (muži) a 2:17:39 (ženy).
trava 19.05.2006 08:46:46
to Mirek: jestli pojedu určitě to bude letošní „vylepšení“ loňského maxima. Jen aby na mě někdo v cíli počkal :D.
Praha
Štefan 19.05.2006 11:04:38
[quote=Mirek Kostlivý]V neděli 4. června startuje od 10hod. na náměstí v Mnichově Hradišti 25km závod. Trať má být téměř rovinatá a vede údolím řeky Jizery. Traťový rekord 1:15:55 je prý stále nejlepším časem zaběhlým v ČR. Já jdu do toho, neboť 3 týdny od PIMu by měly být dostatečné na regeneraci. Taky ten můj osobák 1:55 je už dvouletý, tak to by chtělo ho o nějakou minutku vylepšit. A co ostatní Tragédi? Jdete do toho? Může to být pohodový závod, i když chladno jako bylo v Bakově asi nebude …[/quote] Ahoj, taky chci jít, jak jedeš, nemáš místo v autě?
trava 19.05.2006 12:39:32
mam zaběhnutou asi 27 mezi Chrastavou a Oldřichovem v Hájích za nějakých 2:45 je to sice trochu do kopce, ale kdybych byl rychlejší tak pod 2:30 to asi nevidim. Mirek by nám zatím mohl něco objednat v místním hostnici :D
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 19.05.2006 14:54:55
[quote=Cabalero]Dobrý návrh s tím hostincem.Vid MIRKU? BUDU TAM A POPERU SE S TÍM!!![/quote] Proti hostincům nemám vůbec nic, ale svý sem si už vypil. Teď už jsem spíš na vínko.
administrator 19.05.2006 15:04:19
[quote=Štefan][quote=Mirek Kostlivý]V neděli 4. června startuje od 10hod. na náměstí v Mnichově Hradišti 25km závod. Trať má být téměř rovinatá a vede údolím řeky Jizery. Traťový rekord 1:15:55 je prý stále nejlepším časem zaběhlým v ČR. Já jdu do toho, neboť 3 týdny od PIMu by měly být dostatečné na regeneraci. Taky ten můj osobák 1:55 je už dvouletý, tak to by chtělo ho o nějakou minutku vylepšit. A co ostatní Tragédi? Jdete do toho? Může to být pohodový závod, i když chladno jako bylo v Bakově asi nebude …[/quote] Ahoj, taky chci jít, jak jedeš, nemáš místo v autě?[/quote] Ahoj, taky přemýšlím, že bych jel. Upřesním v týdnu před závodem a místo v autě bych měl.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 19.05.2006 15:42:44
[quote=Cabalero]Vínko také rád.Manželka mi ještě dluží láhvinku
ledového vínka-SÁZKA ŽE UBĚHNU MARATHON! A ejhle uběhnul. Jenže myslela
že ho poběžím za 5hodin a tak přišla pozdě do cíle,Já tam byl
o malinko 45minut dříve!!! Nevadí,hlavně že se v v Praze
neztratila,chi.
SPORTU ZDAR-NAZDAR[/quote] Tak tu vyhranou lahvinku ledového vína nezapomeň
vzít do Mnichova Hradiště. To bude dopink před závodem, i když trochu
drahý. :) Slámový a ledový víno piju jenom na vánoce, ale každým
douškem trpím, že je ho tak málo.
trava 19.05.2006 16:42:41
Mirek běhá na husí sádlo :D a já mám po asi měsíci trochu sr…ku možná z penka /tekutý koncentrát/ nebo něčeho jinýho takže jestli chceš experimentovat tak jedině na tréninku a ne před závodem. Mě a ještě někomu jak jsem koukal vyhovuje houska s marmeládou nebo medem. A hlavně klííd jsme přeci Tragédi s velkým T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 19.05.2006 17:51:27
[quote=Cabalero]Ještě jsem ho neměl ale říká se že je to delikatesa? asi už jsi zkušený vytrvalec vid? hele nemáš nakou radu k doplnění energie před závodem,myslím nake gely atd.? Když jsem doběhnul Marathon tak Manželka říká že vypadám v pohodě ale až na to že jsem měl tílko od krve na bradavkách! PROSTĚ JSEM BĚŽEL NA KREV!!!![/quote] To si piš, že je to delikatesa! Dvě deci může stát víc jak startovné na PIM marathon. Gely jsem ze svého jídelníčku vyřadil, bylo mně podobně jako z bánanů po nich při běhu špatně. Tak nejraději běhám hladový a piju před závodem nebo v jeho průběhu silný čaj, kterým zapíjím tyto legální drogy, viz: http://www.aminomax.cz/ Jinak přelepovat bradavky je nezbytné, hold nejsme ženami.
Macek 19.05.2006 18:48:07
[quote=Mirek Kostlivý]Tak nejraději běhám hladový a piju před závodem nebo v jeho průběhu silný čaj, kterým zapíjím tyto legální drogy, viz: http://www.aminomax.cz/[/quote] Dle popisu to všechno vypadá dobře. Vůbec se v tom množství ale nevyznám, většina má podobné účinky. Můžeš mi, prosím, doporučit – s čim máš nejlepší zkušenosti?
Praha 9
Lubos M 21.05.2006 22:15:17
Mirek: jestli jedeš, vzal bys mě autem?
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 21.05.2006 23:25:37
[quote=Lubos M]Mirek: jestli jedeš, vzal bys mě autem?[/quote] Rád bych tě vzal, ale pojedu tam s rodinou o den dříve, neboť přespím den před závodem u příbuzných.
Praha
Štefan 22.05.2006 08:00:30
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Lubos M]Mirek: jestli jedeš, vzal bys mě autem?[/quote] Rád bych tě vzal, ale pojedu tam s rodinou o den dříve, neboť přespím den před závodem u příbuzných.[/quote] O K, vlakem se tam dostanu taky dobře.
Sedy 22.05.2006 22:12:00
[quote=Cabalero]čau,chlapáci tak snad to ubehnu tak že pořadatelé
neutečou dříve… TRAVA za kolik to poběžíš?Ja jen jaké tempo nasadit?
Snad tam bude více hlemýždu jako jsem Já!
SPORTU ZDAR-NAZDAR[/quote] Když to tak čtu, že bych šel do šnečí trojky
s Cabalero a Travou? Nikdy jsem takovou štreku neběžel tak vlastně ani
nevím, za kolik by se to dalo dát…
Traged 01.06.2006 07:26:50
Ja se tam možná objevím… ale jen s foťákem :) Je to tak 50 na 50
Praha
Štefan 01.06.2006 10:59:20
[quote=Cabalero]Zdárek Tragédi,tak kdo všechno se chystá v neděli do Hradiště? Spíše hledám nějaké šneky kteří chtějí držet tragédí tempo ale také se rád zavěsím a zkusím se vyvézt s nějakým chrtem!!! Tak zatím a v neděli snad naviděnou???[/quote] Já se tam chystám, ale nějak mně pobolíva lýtko, snad se to do neděle spraví…
Praha
Štefan 01.06.2006 15:04:16
[quote=Cabalero]…Štefane-tak můžu se tě snažit držet,chtěl bych to běžet tak na dvě hodiny.[/quote] Pokud mi noha dovolí přijít, tak budu rád, když poběžíme spolu. Já bych chtěl běžët kousek pod dvě hodíny.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 01.06.2006 15:29:00
[quote=Cabalero]TAK KDO JEŠTĚ POBĚŽÍ???[/quote] Taky já, když ve zdraví (duševním) přežiju ty volby. Snad tě nebudu vzhledem k jejich výsledkům muset pozdravit sloganem: „Čest práci, soudruhu!“ :)
administrator 02.06.2006 15:26:25
[quote=Štefan][quote=Cabalero]…Štefane-tak můžu se tě snažit držet,chtěl bych to běžet tak na dvě hodiny.[/quote] Pokud mi noha dovolí přijít, tak budu rád, když poběžíme spolu. Já bych chtěl běžët kousek pod dvě hodíny.[/quote] Ahoj, já taky poběžím a taky mám v plánu běžet pod dvě hodiny. Přijedu do Mnichova Hradiště z České Lípy od tchýně v neděli ráno, tak doufám, že vás tam najdu.
Praha
Štefan 02.06.2006 15:42:04
[quote=Miroslav Otava]Ahoj, já taky poběžím a taky mám v plánu běžet pod dvě hodiny. Přijedu do Mnichova Hradiště z České Lípy od tchýně v neděli ráno, tak doufám, že vás tam najdu.[/quote] Ahoj, taky doufám, pokud mi noha dovolí běžet
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 02.06.2006 16:15:40
[quote=Miroslav Otava]Ahoj, já taky poběžím a taky mám v plánu běžet pod dvě hodiny. Přijedu do Mnichova Hradiště z České Lípy od tchýně v neděli ráno, tak doufám, že vás tam najdu.[/quote] Neboj, když budeš mít na sobě správné tragédí triko, tak se neztratíš, a určitě se najdem! :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 02.06.2006 18:23:20
[quote=Cabalero]Ahoj Tragédi,tak dnes jsem byl běhat a nějak mě zlobí kičel,takže nevím jestli v neděli poběžím!!! Tempo pod dvě hodiny to nevím jestli vydržím! Nepoběží nějaký šnek???? Když poběžím tak mě asi nenajdete jelikož nemám tragédí tričko:-) Zítra ještě písnu po ranním běhání jak to pujde a rozhodnu se. Rád bych vás poznal a nechal se vyhecovat k pěknému výkonu. Běhám pořád sám a tak to hecování a tempo je podle nálady!!! Zatím a jděte volit,Já jdu za chvilku.[/quote] Dneska jsem odpočíval, zítra jenom 5–6km rozklus. Tak to zítra nepřežeň, jenom rozklusání, protahování, lenošení, sledování voleb v klidu (doufám), cpi se těstovinami a nepij (alkohol). Tak ať je kyčel v pohodě.
lastboyscout 02.06.2006 21:07:08
Cabalero – zvládneš to určitě – jenom, promiň,koriguj svoje nadšení-tak,jak se zlepšíš během pár měsíců už nikdy nezažiješ.
Pavel 03.06.2006 11:03:18
Jasně, ale bacha na přetrénování…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.