Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Okolo Hradce

Okolo Hradce

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Hradec Králové

půlmaraton: 2:05:14 (2010)

Macek žena 02.05.2006 18:16:24

Chystáte se někdo 17.6. na Běh demokracie okolo Hradce? http://www.max1.cz/beh/

Motto: Sapere aude!

Líšnice

maraton: 2:52:51 (2002)

Láďa Tarant 02.05.2006 22:05:23

Zdá se, že jaro přineslo do Hradce i čerstvý organizační duch, soudě alespoň podle internetových stránek. Zda změna tratě bude k lepšímu nemohu posoudit, nikdy jsem tenhle závod neběžel. A poněvadž v blízkém okolí nic v daný termín není, docela rád bych se této akce zúčastnil.

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

administrator 08.05.2006 23:06:12

Škoda, rád jsem na tenhle závod jezdil, se změnou trati holt změním i závod…(na závod jsem jezdil hlavně kvůli trati – běželo se po lesní asfaltové cestě tam a zpátky, délka 7km, celý závod byl uprostřed lesa se zákazem vjezdu pro auta, první půlka mírně do kopce…), naopak běh v centru HK jsem si po jednom „vydařeném“ závodě zakázal (pořadatelé nás v klidu pustili na hlavní silnici, kde sice stáli policisté, ale zapomněli zastavit dopravu).

Motto: můj podpis

Líšnice

maraton: 2:52:51 (2002)

Láďa Tarant 09.05.2006 19:48:49

Třeba si vezmou příklad z Pardubic, kde zabezpečení na půlmaratónu bylo naprosto perfektní.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.