LIBERECKÁ SEKCE
trava 23.08.2006 08:48:07
Pánové a dámy LIBEREC SPORT2000, Pražská ulice a VEsec /bývalý Drbohlav kola/ ASICS GT 2100 za 1800 což je vzhledem k normální ceně 3100 dost slušný a to na tom pořád mají vejvar. Asi budu prodávat tenisky :D.
Kdyby měl někdo zájem vyzkoušejte si je v Praze a já Vám je přivezu.
trava 24.08.2006 09:17:57
sobotní akce Bedřichov v 10hod. na parkovišti já bych to viděl, že projedu Harcovem okolo 9.30 Advida beru každopádně, takže PetrPan a XiaXiao jsou vítáni pokud vezme Advid Skouka a PetrP. sparingpartnera na kolečkáčích tak se trochu smrsknem :)
informace BEHEJ.COM pro Liberecký běžce-neběžce bych to viděl na úpravu trati v délce do 20K a pak na ně počkáme na Nový Louce. Beru auto, takže cca 4místa jsou volný, takže se mi přihlašte. P.S. poběžíme pomalu spíš si tak pokecáme :D a hlavně poznáme ty profíky z Prahý
Liberec
Advid 24.08.2006 09:24:12
trava: Pod 25 nejdu (trénink na Kladno). Tak vyběhneme spolu a pak to nějak domluvíme. Hlásím se do auta.
PeterPan 27.08.2006 17:54:05
Zdar všichni, právě jsem se vrátil z dovolený a nestačím se divit, co se událo. Mám to chápat, že příští víkend ta akce Kořenov- Liberec padá? P.
Liberec
Advid 28.08.2006 10:14:21
PeterPan: Asi jo. V plánu na Kladno mám jen 20km v pátek, ale můžu to přehodit na sobotu. Už jsme si říkali, co se s Tebou stalo.
Liberec
Xixao 28.08.2006 12:25:50
Vcera jsem objevil ameriku, cyklotrasu od teska kamsi podel jizery . Znate to ? Behat se po ni asi da, ale da se po ni treba jezdit na koleckacich ?
Liberec
Advid 28.08.2006 12:40:04
XiXao: Já jsem zase včera objevil cyklostezku podél Nisy. rý vede až do Německa k moři, tak až budu chtít běhat rovinky, vím, kam jít. A pak, že v Liberci nejsou. A na kolečkáčích se dá stopro.
PeterPan 28.08.2006 13:07:50
Ta cyklostezka mi přišla jako pěknej humbuk, sice prvních pár set metrů je pěknej asfalt a rovinka, ale hned za stadionem se to napojuje na silnice 3. třídy a jedeš přes hory a doly až ďo Německa. Takhle jsem si to jednou dal na kole na Oybin a zpět a byl jsem groggy. Rozhodně to není rovina, to bych poznal. :) P.
Liberec
Advid 28.08.2006 13:10:43
[quote=PeterPan]Ta cyklostezka mi přišla jako pěknej humbuk, sice prvních pár set metrů je pěknej asfalt a rovinka, ale hned za stadionem se to napojuje na silnice 3. třídy a jedeš přes hory a doly až ďo Německa. Takhle jsem si to jednou dal na kole na Oybin a zpět a byl jsem groggy. Rozhodně to není rovina, to bych poznal. :) P.[/quote] To musíš víc trénovat a pak to bude rovina. Ba ne, já myslel, že to rovina je, protože mi pojem „cyklostezka“ evokuje rovinatou cestu. Ale si mám blbý asociace.
PeterPan 29.08.2006 11:05:53
[quote=Advid]PeterPan: Asi jo. V plánu na Kladno mám jen 20km v pátek, ale můžu to přehodit na sobotu. Už jsme si říkali, co se s Tebou stalo. [/quote] Hm, tak to necháme na jindy, protože z Kořenova by se to natáhlo ke třiceti km. Což navíc vyhovuje i mýmu línýmu já, protože se mi v tomhle deštivým počasí nechce trénovat. :) P.
Liberec
Advid 14.09.2006 09:29:59
Čau chlapi, co tohle?
http://martijan.bloguje.cz/…sojky-iv.php
Na podzim si to někdy musím zaběhnout, vypadá to báječně. od oka to vypadá tak na 25 kilometříků.
trava 14.09.2006 10:26:20
no sice to vipadá dobře, ale bratr atlet by nám určitě napověděl, jestli to je cesta na suchý počasí. Nechtěl bych být v bažině po kolena hned po prvních 100m. :) možná by se přidal i Ondra a Tragéd, když se teď do toho tak obul.
keramik 14.09.2006 17:38:36
Hlapy,jestli znáte Bajeříka,tak dnes na MS v radiovém OB skončil na 5.místě.Škoda,že si před MS rozřízl nohu a má pět stehů.
Liberec
Xixao 15.09.2006 15:19:11
Ale jezis to je hoch nesikovna :o)
Liberec
Xixao 15.09.2006 15:20:12
Ale hosi od vidle orientaku (radiobeh) vdzdycky vyhravali co ja pamatuiju, zrejme roste konkurence ..
keramik 15.09.2006 15:31:11
[quote=Xixao]Ale hosi od vidle orientaku (radiobeh) vdzdycky vyhravali co ja pamatuiju, zrejme roste konkurence ..[/quote] Máš pravdu,doufejme že to včera byla vyjímka-nejlepší z našich v M20 byl Karel Fučík na 4.místě.Zítra mají druhý závod,tak se snad pochlapí.Takže držme palce.Ale i tak včera pro Čechy 13 medailí.
Liberec
Advid 18.09.2006 06:31:17
Nevíte někdo, kde se v Liberci měří ergometrie (laktát, VOmax)? Já to věděl, ale ten odkaz jsem smazal a teď to za boha nemůžu najít.
Už nic, už jsem to našel.
Liberec
Advid 18.09.2006 08:44:19
[quote=trava]sportovní olaboratoř na VŠ myslím dr. Malý, ale kontakt nemám, brácha tam byl zkusím se zeptat[/quote] Už jsem to našel. Díky.
Liberec
Advid 29.09.2006 16:26:23
[quote=Advid]Čau chlapi, co tohle?
http://martijan.bloguje.cz/…sojky-iv.php
Na podzim si to někdy musím zaběhnout, vypadá to báječně. Od oka to vypadá tak na 25 kilometříků.[/quote] Běžím to zítra. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak jedu v 8:06 z Malé Moskevské.
Liberec
Advid 02.10.2006 13:44:00
Bylo to bezva. Možná trochu moc krátké, ale jinak fajn. Sice bez výhledů, ale zase jsem se najedl borůvek, správně nasměroval zabloudivší cyklistku na Holubníku a užil si kopečků.
Liberec
Advid 16.10.2006 12:35:31
Čau chlapi, žijete? Běháte?
Dáme něco?
PeterPan 18.10.2006 18:12:47
[quote=Advid]Čau chlapi, žijete? Běháte?
Dáme něco? [/quote] Čéče já to svoje běhání vedu tak nějak pohodově, když se mi chce, tak jdu, když ne, tak se nijak zvlášť nepřemlouvám. Takže o systematickým tréningu se nedá mluvit. Nicméně minulou neděli jsem uskutečnil běh Kořenov – Liberec, čímž jsem splnil vrchol sezóny a dosáhl zároveň nějdelšího běhu kariéry. Je to cca 35 km, šel jsem to něco přes 4 hodiny. Až na Kneipu (18 km) to bylo naprosto v pohodě, ten seběh na novou louku se taky dal, ale tam nastoupila docela krize, takže ke konci už to byly muka. Z Český chalupy už jsem to šel, protože v tom stavu jsem nebyl schopen skákat mezi kamenama z kopce. Překvapivě rychle jsem se ale dal dokupy, ještě týž den jsem mohl chodit, a o dva dny později jsem úplně fit. Takže to snad se mnou nebude tak hrozný a příští rok můžu zkusit to Kladno. :)
P.
Liberec
Advid 19.10.2006 05:44:10
Takže už jsi zazimoval, jo? Kořenov – Liberec jsme s Travou taky plánovali, ale nějak jsme se ještě nedohodli na společném termínu. Já jsem v sobotu běžel z Bedřichova na Smrk a pak seběhl do Nového Města pod Smrkem. Běželo se to dobře, ale ten seběh ze Smrku nic moc. A pořád se mě někdo ptal, kde mám kolo. Byl totiž Nova Author Cup či co.
Albert 23.02.2007 18:21:54
Netušíte někdo kde se dá v Liberci běhat na dráze? Myslím nějaký školní hříště kam se dá jít a kde mě nikdo nevyžene, ne nějakej organizovanej trénink běžců :) Potřebuju si ověřit nějaký tempo a na těch krosech co běhám to nejde :)
Liberec
Advid 24.02.2007 08:21:26
Na dráze u TIP Sport areny. Vstup je prý zdarma. Občas tam jsou organizované tréningy, ale nic bližšího bohužel nevím.
Liberec
Xixao 24.02.2007 13:25:53
Kdyz tam prijdes, nikdo te tam nevyhodi, ani kdyz tam jsou atleti. Taky jsem tam chodil.
Albert 24.02.2007 18:07:45
No, tak uvidíme. Na tartan sem zatím vždy koukal jen v televizi :)
thebambus 10.05.2007 19:50:12
ahoj potřeboval bych poradit od znalých místních poměrů:) bydlim na kolejích na harcově a chodil sem běhat na maliník a dál podle nálady ale mam problémy s kolenem a proto bych potřeboval něco rovinatějšího nevíte jestli je tu ještě nějaká alternativa k běhání koleček okolo přehrady?
Liberec
Advid 11.05.2007 07:46:52
Silnice do Jablonce je (na liberecké poměry) celkem rovinatá. Silnice do Hrádku taky. Nebo na Maliník vyjet a pak po Jizerkách – to je taky placka. Nebo na dráhu, ale to asi nemyslíš.
Liberec
Xixao 13.05.2007 13:42:28
jj, stara jablonecka je dobra, z koleji se da behat i na vratislavice, proseč, jablonec – to je hezkej okruh. Taky kdyz uz se vysapes na prosecskej hreben , tak je to tam dobry.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.