Fichtelgebirgsmarathon
sam 29.05.2006 21:03:58
Asi 20km za Pomezím (přechod za Chebem) se běží 15.7. pěkný maraton. Na nějaké osobáky moc není, protože jak název napovídá, je poněkud kopcovitý, ale běží se hezkou krajinou, organizace je německy kvalitní, pořadatelé i atmosféra příjemná. Loni jsem zde běžel a uvažuji běžet letos znovu. Má někdo chuť si ho zaběhnout také ? V létě je termínovka volnější a tím, že se běží poměrně velká část v lese a ve vyšší nadmořské výšce, není ani v teple vedro příliš vražedné. Info na webu: www.fichtelgebirgsmarathon.de
Praha 9
Lubos M 29.05.2006 23:12:02
Kdybys našel něco ve městě po rovině tak bych jel, ale maraton v kopcích už néé
david 30.05.2006 13:48:08
[quote=sam]Asi 20km za Pomezím (přechod za Chebem) se běží 15.7. pěkný maraton. Na nějaké osobáky moc není, protože jak název napovídá, je poněkud kopcovitý, ale běží se hezkou krajinou, organizace je německy kvalitní, pořadatelé i atmosféra příjemná. Loni jsem zde běžel a uvažuji běžet letos znovu. Má někdo chuť si ho zaběhnout také ? V létě je termínovka volnější a tím, že se běží poměrně velká část v lese a ve vyšší nadmořské výšce, není ani v teple vedro příliš vražedné. Info na webu: www.fichtelgebirgsmarathon.de[/quote] Taky se na tento zavod chystam. Slysel jsem, ze jit tento zavod je docela zazitek.
sam 30.05.2006 14:40:20
[quote=david]Taky se na tento zavod chystam. Slysel jsem, ze jit tento zavod je docela zazitek.[/quote] Jo, jak jsem psal, pěkná krajina a milá organizace. A pokud slovem „zážitek“ myslíš maraton se dvěma vřazenými závody do vrchu, pak je to přesně ono.
Pozn.1: Ten druhý za půlkou kolem golfového hřiště, kde si golfisté chodí od jamky k jamce a popíjejí sekt, byl fakt děs-běs Pozn.2: Loni po mně chtěli jen poloviční startovné. Až mi to bylo trochu „žinantní“, že nás berou za takové chudáky.
m.thums 30.05.2006 15:17:08
Same, jestli chceš maraton v kopcích, tak přijeď 10.6. do Jirkova " výhoda – pěkné výhledy " na Tebe a samozřejmě ostatní čeká…:)
sam 30.05.2006 15:44:31
Já běžím 18.6. maraton podél Rýna do Koblenze. Týden po sobě jsem běžel maratony jen jednou a ten druhý fakt nebyl nic moc Ten Fichtelgebirgsmarathon mi do programu pasuje, protože je tam dostatečná pauza 4 týdnů.
m.thums 30.05.2006 15:48:38
Tak to mám smůlu, 15.7. musím na poslední noční, potom 14 dní dovolená, není něco v tom termínu ? Ani jsem zatím nepátral…
david 30.05.2006 16:35:11
[quote=sam]Já běžím 18.6. maraton podél Rýna do Koblenze. Týden po sobě jsem běžel maratony jen jednou a ten druhý fakt nebyl nic moc Ten Fichtelgebirgsmarathon mi do programu pasuje, protože je tam dostatečná pauza 4 týdnů.[/quote] Same, mas prehled o maratonech v Nemecku. Je nekde k dispozici terminovka zavodu v Nemecku? Neco jak obdoba nasi Terminovky behu mimo drahu?
Diky
Praha 5 - Barrandov
sam 30.05.2006 19:35:50
Rosťa byl rychlejší. Ano tyto stránky jsou optimální pro orientaci v německých maratonech. Občas zde jsou i jiné v okolí (Rakousko, Švýcarsko, ..). Docela dobrý (aktualizovaný) kalendář s celým světem je na adrese: http://users.skynet.be/…n/index.html
Ahmed 02.07.2006 20:47:25
Same,
rád bych se letos zúčastnil 1/2M (maraton je na mě vzhledem k profilu v tuto roční dobu moc). Měl bych na Tebe pár otázek:
- Jakým způsobem jsi platil startovné?
- Dá se přihlásit až na místě nebo je nutné se „objednat“ přes web předem?
Díky
sam 03.07.2006 08:40:47
Dá se platit až na místě a v podstatě i přihlásit. Já jsem pro slušnost (pořadatel si zasluží vědět o přihlášených předem) zasílal e-mail s informací o mé účasti na adresu: birgit.juergen@fichtelgebirgsmarathon.de
Ahmed 03.07.2006 20:55:20
[quote=sam]Dá se platit až na místě a v podstatě i přihlásit. Já jsem pro slušnost (pořadatel si zasluží vědět o přihlášených předem) zasílal e-mail s informací o mé účasti na adresu: birgit.juergen@fichtelgebirgsmarathon.de[/quote] Same, díky moc
Ahmed
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.