Vložky do bot
Wolfenzi 30.05.2006 20:22:23
Chtěl bych se zeptat na vložky do bot, je tady jen jedno téma o nich ale to je už o nějakých specifických. Já o jiných vložkách do bot než jsou ty co v té botě jsou při koupi nevim zhola nic, akorát jsem slyšel že jsou dost doporučovaný. Nechci je sice na běhání normální , chci je na parkour, ale zátěží se to tak neliší. Jde o to aby mně méně bolela noha při dlouhém běhu, aby se mi v tom prostě lépe běhalo a taky aby to hezky tlumilo dopad ( nemyslim ani tak na běžecké dráze ale třeba skok z 2–3 metrů ). Já o tom vim leda to že jsou nějaký gelový, pak snad silikonový, bavlněný..... a že to stojí kolem 500kč zhruba.Mně teda naprosto nejvíce zaujali ty gelový. Takže hledám někoho kdo o tom ví něco víc, jaký že jsou ty typy, na co se to přesně hodí, kde je vůbec mám sehnat ?? atd. atd. Opravdu o tom nevim nic takže potřebuju vědět vše :)
Makoush 31.05.2006 15:27:56
Ahoj, podivej se napr. sem: Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest chodidel. Tam se o vlozkach do bot docela hodne pise. A nebo zkus http://www.zdravenohy.cz snad ti to pomuze. Ja mam mimochodem vlozky Formthotics (ode dneska:) takze zkusenost muzu dodat pozdeji).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.