Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » Běžci v okrese Brno-venkov?

Běžci v okrese Brno-venkov?

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Blansko

Celkem 781 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:30:06 (2009)

Honza Barbořík muž 06.10.2009 10:30:22

Občas z auta někoho zahlédnu… Běhá někdo v okolí Kuřimi, Tišnova, Černé hory?

peterstolicny muž 30.12.2009 08:49:23

Ahoj, jsem první den na této stránce. Přihlásil jsem se na 1/2 maraton v březnu do Prahy a začínám TO rozběhávat. Jinak běhávám tak 5–10 kiláků týdně už mnoho let, tak před dvaceti jsem ty půlky dělal běžně, pak jsem se vymlouval, že mám hodně práce a málo času. Takže ještě před Novým rokem vstupuju do sebe. Mám ale problém: kde je v Brně a okolí rovinka, třeba 10 kiláků tam, 10 zpátky, tvrdý povrch, ale BEZ AUT. Ty výfuky byť s katalyzátory mne hezky štvou. A potkat tak trabanta… :-( Poraďte, kde behat? Přeji příjemné „forestování“ :-) Petr (64 let)

Motto: Běžím dost pomalu ale rád.

Štěpánovice

Celkem 11490 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:13 (2011)
půlmaraton: 1:39:49 (2010)
maraton: 3:43:18 (2007)

VanaXXL muž 30.12.2009 09:13:42

Čau, nějak mně tohle téma uniklo. Běhám v oblasti Předklášteří, Lomnička, Šerkovice, Lomnice, Borač, Doubravník, Nedvědice, Kaly, Dolní Loučky. Občas Strážek. Vše se startem a/nebo cílem ve Štěpánovicích. O 10km rovince po asfaltu bez aut nevím. Tady je to spíš všechno zvlněný až kopcovatý.

Motto: Life is too short to remove USB safely

Brno

Celkem 39675 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:29:52 (1994)
půlmaraton: 1:04:33 (1994)
maraton: 2:26:58 (2011)

dao muž 30.12.2009 09:44:13

[quote=petersto­licny]Ahoj, jsem první den na této stránce. Přihlásil jsem se na 1/2 maraton v březnu do Prahy a začínám TO rozběhávat. Jinak běhávám tak 5–10 kiláků týdně už mnoho let, tak před dvaceti jsem ty půlky dělal běžně, pak jsem se vymlouval, že mám hodně práce a málo času. Takže ještě před Novým rokem vstupuju do sebe. Mám ale problém: kde je v Brně a okolí rovinka, třeba 10 kiláků tam, 10 zpátky, tvrdý povrch, ale BEZ AUT. Ty výfuky byť s katalyzátory mne hezky štvou. A potkat tak trabanta… :-( Poraďte, kde behat? Přeji příjemné „forestování“ :-) Petr (64 let)[/quote] V Brně je jediná delší rovinka a to kolem řeky(Svratky). Pravda zase se to občas potkává se silnicí. A ještě jsem si vzpomněl na Mariánské údolí a to je zase kolem potoka a nebo údolí Svitavy na Bílovice – taky kolem řeky. :). Do kopce je to větší zábava.

Brno

Celkem 11821 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:27 (2007)
půlmaraton: 1:35:43 (2010)
maraton: 3:29:54 (2007)

rk muž 30.12.2009 09:46:39

[quote=petersto­licny]… Mám ale problém: kde je v Brně a okolí rovinka, třeba 10 kiláků tam, 10 zpátky, tvrdý povrch, ale BEZ AUT. …[/quote] V Brně cyklostezka č.1, podél řeky Svratky. Od Křížové k Rondu směr Modřice a Olympie (t.j. 8km), případně to lze o asi 2 km natáhnout bez přítomnosti aut. Opačným směrem je jeden výškově asi 30-ti metrový kopec, jinak rovina, směr Bystrc (t.j. asi 6 km rovina).

peterstolicny muž 30.12.2009 10:07:19

Diky za informace. Já jinak běhávám z Ostopovic (kde bydlím) nádherné kopečky a dolu k potoku Bobrava a zase nahoru ke GSM věži, samé kopečky. Ale když jsem už zaplatil předem ty šílený peníze na pražský půlmaraton po dlažbě, tak jsem zvolil střídavě trénink s pejskem po přírodě a sám po tvrdém rovném povrchu. Ale po 10 km mne šíleně bolí nohy, to je asi tím, že běhám v cross botách, žejo. Začítkem lendna si koupím něco na silnici. Tak mi držte palce, ať ty starý svaly úplně nezničím :-)

Motto: Běžím dost pomalu ale rád.
Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.