Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » POMOC Došlap

POMOC Došlap

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední

zaneta108 žena 25.11.2009 00:45:43

Ahoj, poradte mi, mam kvuli novym botam zjistit, jak doslapuju, ale je to trochu problem. Teprve zacinam a netusim jest-li je muj doslap ovlivnenej spatnou technikou nebo spatnou obuvi , nebo budu prirozene do konce zivota doslapavat na vnitrni stranu. Mam pricne ploche nohy. Doufam,ze moje otazka neni pro vas profesionaly trochu nablbla a odpovite mi. Predem moc dekuji

Ústí nad Labem

Kostěj muž 25.11.2009 09:22:25

Podíve se na svoje boty ve kterých normálně chodíš, na který straně je podrážka víc opotřebovaná, možná to souvisí s tím, že jako většina holek máš nohy do X, ale může to být i stavbou nohy v kotníku. Pokud přizozeně běháš došlapuješ na vnitřní stranu chodidla, zvolil bych boty s pronační podporou. V každým větším městě je asi možný si nechat udělat analýzu došlapu a podle toho vybrat boty.

Motto: kostejuv.blogspot.cz

Cvéťa muž 25.11.2009 10:47:53

Zkus si nechat vyšetřit nohy tady: http://casri.cz/web/, doporučej Ti jaký boty případně Ti do nich navrhnou vložky.

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:27 (2008)
půlmaraton: 1:44:14 (2009)
maraton: 4:55:57 (2007)

Jecminek.Maselnik muž 25.11.2009 12:42:59

myslím, že výrazně snažší a ve finále levnější bude zajít si do triexperta, kde přístroj na určení techniky běhu mají a s výběrem obuvi rovněž kvalifikovaně poradí. Navíc si tam botky můžeš rovnou koupit.

zaneta108 žena 25.11.2009 22:47:31

Diky za rady:-)) Nakonec vyrazim do triexperta… a pak vam dam vedet:-)) BEHU ZDAR:-))

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.