Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » začátečník Petero1966

začátečník Petero1966

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

petero1966 muž 25.12.2009 13:31:37

Zdravím, dnes jsem poprve na webu behej.com, čtu a „závidím“ jaké pocity máte při běhu, jsem ročník 66 nesportuji aktívně posledních 42 let… /pokud za sport nepovažujete aktivity s 5-ti dětmi, procházky, bruslení, kolo…atd./ – jsem totálně „tuhej“ – a rád bych začal…jestli není pozdě, mám atrofii snád všech svalu, „tuhnu“ za živa, raději čtu knížky, ale pochopil jsem, že bez fyzické aktivity budu jako „cool“ v plotu, hledám společníky-v běhu v Brně, rady kde a jak začít…kde najít dobrou trasu, co nakoupi pro začátek…? /Brno-Černá Pole / a nové „kolegy“ „přátelé“ kteří „zvednou“ když člověk upadne…díky, prosím můžete psát na mail : petero1966@seznam.cz, díky MOC za rady…doporuče­ní…„nikdy neříkej nikdy“… chci vyzkoušet na sobě jestli je pravda , že běh zlepšuje psychiku, kondici, a „čistí hlavu“…??? Chci to vyzkoušet a prožít osobně…!!! POmůže někdo …??? Hledám začátečniky – běh, plavání, pilátes…atd.

Motto: Tajemství spokojenosti je jednoduché - najdi si to, co děláš opravdu rád, a potom do toho dej veškerou svou energii...Mnich, který prodal své Ferrari - Robin S. Sharma

Praha 4

Celkem 3067 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2008)
půlmaraton: 1:40:52 (2007)
maraton: 3:36:00 (2008)

jirka.strang muž 31.01.2010 07:50:38

Nazdar chlape, nikdy není pozdě...... Nejdem Brňák, tak že tě nikam nevytáhnu, ale nekoukej na věk, až bude líp nasaď boty a začni…to je jedno kolik…1 Km, 3Km, 5 Km…to neřeš......chce to ale aspoň 30 min…pokud to nedáš v kuse…taky neva, kombinuj s chůzí ( nezastavuj ) a uvidíš, jak bude za rok......:) vydrž, stojí to za to

Motto: když nemůžeš běžet tak jdi, když už nemůžeš jít tak lez, když už nemůžeš ani lézt, tak se klidně i plaz, jen to nikdy nevzdávej!Dean:)
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.