začátečník Petero1966
petero1966
25.12.2009 13:31:37
Zdravím, dnes jsem poprve na webu behej.com, čtu a „závidím“ jaké pocity máte při běhu, jsem ročník 66 nesportuji aktívně posledních 42 let… /pokud za sport nepovažujete aktivity s 5-ti dětmi, procházky, bruslení, kolo…atd./ – jsem totálně „tuhej“ – a rád bych začal…jestli není pozdě, mám atrofii snád všech svalu, „tuhnu“ za živa, raději čtu knížky, ale pochopil jsem, že bez fyzické aktivity budu jako „cool“ v plotu, hledám společníky-v běhu v Brně, rady kde a jak začít…kde najít dobrou trasu, co nakoupi pro začátek…? /Brno-Černá Pole / a nové „kolegy“ „přátelé“ kteří „zvednou“ když člověk upadne…díky, prosím můžete psát na mail : petero1966@seznam.cz, díky MOC za rady…doporučení…„nikdy neříkej nikdy“… chci vyzkoušet na sobě jestli je pravda , že běh zlepšuje psychiku, kondici, a „čistí hlavu“…??? Chci to vyzkoušet a prožít osobně…!!! POmůže někdo …??? Hledám začátečniky – běh, plavání, pilátes…atd.
Praha 4
jirka.strang
31.01.2010 07:50:38
Nazdar chlape, nikdy není pozdě...... Nejdem Brňák, tak že tě nikam nevytáhnu, ale nekoukej na věk, až bude líp nasaď boty a začni…to je jedno kolik…1 Km, 3Km, 5 Km…to neřeš......chce to ale aspoň 30 min…pokud to nedáš v kuse…taky neva, kombinuj s chůzí ( nezastavuj ) a uvidíš, jak bude za rok......:) vydrž, stojí to za to
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.