Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » hledám začátečníky v Brně

hledám začátečníky v Brně

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

petero1966 muž 31.12.2009 15:40:36

hledám začátečníky, který by chtěli změnit svůj životní styl…vypnout média … IT… vyběhnout 2–3 x týdně Brno-Sever, Lesná, Černá Pole a okolí… příp. i jinej sport… petero1966@seznam.cz

Motto: Tajemství spokojenosti je jednoduché - najdi si to, co děláš opravdu rád, a potom do toho dej veškerou svou energii...Mnich, který prodal své Ferrari - Robin S. Sharma

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 526 km
10 km: 0:37:39 (2014)
půlmaraton: 1:22:19 (2014)
maraton: 2:54:22 (2014)

Petr Kaňovský muž 31.12.2009 19:58:15

Už se nepovažuji za začátečníka, ale rád se někdy společně proběhnu a případně i poradím. Tempo není rozhodující, jsem ochoten běhat i 8:00/min. Jsem z Nového Lískovce a většinou mohu jen ve všední dny. Pokud by se kdokoliv chtěl v Lískovci a okolí (zejména Pisárky a Kohoutovice) proběhnout, tak rád tuto možnost přivítám. Email mám: petr@kanovsky.cz

Motto: Jestliže poběžíš, neklopýtneš. :-)

petero1966 muž 01.01.2010 14:29:34

Dobrovolníci na běhání – zítra sraz v 15.00 hod. konečná zast. tramvaje 4 v Obřanech. pak dále popři řeku Svitavy. Ja pojedu poprvé, hledám „dobrovolníky“ – petero1966@seznam.cz

Motto: Tajemství spokojenosti je jednoduché - najdi si to, co děláš opravdu rád, a potom do toho dej veškerou svou energii...Mnich, který prodal své Ferrari - Robin S. Sharma
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.