Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » bolest okolo kyčle na vnitřní straně nohy - prosím o radu

bolest okolo kyčle na vnitřní straně nohy - prosím o radu

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

pavla1 žena 12.01.2010 19:37:18

Ahoj, potřebovala bych poradit. Už přes měsíc mě bolí okolo kyčle na vnitřní straně nohy. Nevím jestli se jedná o kyčel nebo o nějaký úpon či sval. Bolest začala po té, co jsem byla na běžeckém trenažéru v posilovně, běžela jsem cca 30 min volně, 10 min chůze do kopce poprvé po zimě. Ke konci běhu mě začalo lehce píchat u kyčle. Bolest přetrvává pořád, při běhu se hned vrací asi po 10minutách, tak teď už rači neběhám. Bolí to při běhu, v posilovně, při chůzi do kopce a při bruslení na běžkách (to bolí snad nejvíc). Bolest se nejvíc projevuje při zvedání nohy nahoru(přitahování kolene k hrudníku) a vytáčení vpravo. Když několik dní nic nedělám, tak bolest ustupuje, ale při sebemenším zatížení (třeba jen nošení těžkých věcí) se hned vrací. Jsem z toho nešťastná, protože nemůžu vůbec nic dělat a mám zaplacené startovné na půlmaratón, kam jsem se moc těšila :(. Nevíte co to může být a co s tím dělat? Budu vděčná za každou radu. Díky

avatar

Celkem 2273 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:44:55 (2009)

wenda.simon muž 12.01.2010 19:48:49

Zdravim,osobne bych doporucil zajit za nejakym sportovnim lekarem/ortopedem. Mel jsem problemy s kolenem a zbytecne jsem vahal a promrhal cas.Kdeztoze diagnoza byla pro nej jasna. Pokud jsi z Prahy nebo okoli Berouna tak doporučuji MUDr. Vít Dvořák ,jiste pro mnohe znamym.

avatar

pavla1 žena 12.01.2010 19:53:58

děkuju za tip, v Praze budu příští týden a asi s tim někam zajdu. Jen mě to zajímalo, jestli někoho netrápí podobný problém.

avatar

shon@ muž 13.01.2010 08:00:32

Ahoj, mám asi něco podobného jako ty…Začalo to už před rokem, bolest začala vždy zhruba po hodině běhu v okolí levé kyčle. Letos v říjnu jsem byl u ortopeda, který mě píchl obstřik do toho místa a nařídil 2 týdny klid. Po těch 2 týdnech jsem opět začal běhat,ale nešlo to.Bolest byla daleko horší než předtím a dokonce to už bolí i při chůzi a o dost více. Teď je to taková ostrá bolest jakoby. Zašel jsem s tím ke své obvodní doktorce, a ta mě řekla že to může být způsobeno např. špatnou polohou (vychýlením) kostrče, která tlačí na nějaký nerv. Napsala mě rehabilitační cvičení, které mě už jednou s něčím podobným pomohlo. Tak doufám, že se toho snad zbavím a zase si zaběhám. Tak přeju hodně štěstí a kiláků…:)

avatar

Luleč

Celkem 17422 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:35:37 (2010)
půlmaraton: 1:19:23 (2008)

peha muž 15.01.2010 09:53:19

to Pavla1: Ahoj, podle toho co píšeš jsem si vzpomněl na své problémy před 13 lety, projevovalo se to úplně stejně, byly to natažené třísla, úpony, přitahovače, adduktory nebo jak se to jmenuje. Takže klid, zajdi k dobrému doktorovi. Mně tehdy pomohl 10× laser na rehabce, a po měsíci jsem už běhal. Předtím, když jsem to jen mazal a čekal na zlepšení a občas zkusil běžet, tak to bolelo 3/4 roku.

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.