Návleky na kotníky
madelaine 16.01.2010 19:58:43
ahoj,
sháním návleky na kotníky – proti sněhu a různým nečistotám. Něco jako tyto: http://bit.ly/5GHDEX V českých eshopech, ani nikde v kamenných obchodech, jsem je zatím neviděla.
Poradíte kde sehnat? Díky
Srbsko
Had 18.01.2010 08:35:16
Já jsem resuscitoval staré šusťákové návleky (nahoře a dole guma + jedna pod botu) a musím říct, že úplně v pohodě. Nejsou sice úplně „chic“, ale fungujou dobře, běhám v nich teď po lese, kde je často do půl lýtek sněhu a cenově prakticky „za hubičku“. Co se týče těch co sháníš, zkusil bych např. Triexpert, nebo podobné obchody, specializované na běh. Když je nebudou mít, jistě aspoň poradí.
martin76 18.01.2010 09:55:14
podobne navleky vyrabi i north face, ten je tady docela dobre zastoupeny, treba v rock pointu. a maji i specialku v praze.
madelaine 18.01.2010 11:35:13
Díky moc za odpovědi. O víkendu jsem náhodou narazila na návleky od Sea To Summit, tenké nylonové, takže i na běh dostatečně prodyšné (oproti klasickým turistickým), cena přijatelná – chystám se je testnout..
(Klasické šusťákovky bych klidně upřednostnila, jen se už bohužel nikde v rodinných archivech nenachází:-/ )
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.