Maraton Kladno
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 07.08.2006 19:49:03
Zdravím všechny, vystupuji z „ilegality“ po té, co jsem si v sobotu 5.8. na Krušnohorské dvacítce pěkně popovídal s M. Thumsem (tímto ho pozdravuji). Kladno bude též můj 1. maraton, pokud zdraví dovolí, uvidíme se tam.
Tudy
m.thums 08.08.2006 10:05:19
No konečně jsi se ozval, ale závod to byl pěkný…Já jsem se tam vrátil, byl jsem na bedně ( pódiu, bedna nebyla :) ), ale jediným běžcům nedali poháry tak jsem byl zklamaný…jsou to prostě bikeři !!!
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 25.08.2006 08:35:34
Kladno je asi zakleté, meteorologové předpovídají teplotně nadprůměrné babí léto, ach jo.
m.thums 25.08.2006 15:44:30
Nevadí jdeme do toho, doufám, že si to šampíčko nad kolegou vyhraju.....
Asta 29.08.2006 09:03:53
Ahoj, hledám někoho z jižní Moravy (jsem okres Hodonín), s kým bych se svezl a podělil o benzín do Kladna. Můžu vzít auto i já. Chtěl bych jet již v pátek, mám tam ubytování, zpátky po závodě, pokud přežiju :)
Ostrava a okolí
Beet 31.08.2006 16:57:18
Zdarec lidicky. Dlouho jsem tu nebyl, pac jsem vicemene online.
Mam takovou prosbu. Nebude mit nekdo v aute jedno mistecko smerem z Prahy do Kladna (zpatky uz bych se nejak dopravil). Chci prijet do Prahy uz v patek a prespat u kamosu. Vlakem by to asi taky slo, ale to jsem zatim nezkoumal.
Jinak uz se tesim na sraz lidicek co znam jen virtualne.
Beet
Praha
PetrS 31.08.2006 20:53:54
to beet: Já zřejmě ano, nebude-li Ti vadit pes :) zpátky pojedu asi po vykoupání a vyhlášení tj kolem 15 hod
Ostrava a okolí
Beet 01.09.2006 07:32:55
díky. už jsem se předběžně domluvil s Rostou. uz se těším. snad klapne počasí. beet
trava 05.09.2006 06:06:57
právě jsem se přihlásil :D
nejede někdo z Berouna a okolí … třeba Mirku a pavli ty :)
takže nás Advide 16hodina nemine :)
Liberec
Advid 05.09.2006 06:10:45
[quote=trava]takže nás Advide 16hodina nemine :)[/quote] Asi si sedím na vedení, ale nechápu tu 16. hodinu.
Hořovice
pavli 05.09.2006 06:31:17
trava: moje účast je silně nejistá, jelikož mě postihlo bolení v krku a teplota – tak to nevidím, ale ještě si to pořád neumím definitivně odřeknout. Skoro 3 měsíce se připravuji a teď nic?…
Předboj
MirO 05.09.2006 08:28:12
[quote=pavli]trava: moje účast je silně nejistá, jelikož mě postihlo bolení v krku a teplota – tak to nevidím, ale ještě si to pořád neumím definitivně odřeknout. Skoro 3 měsíce se připravuji a teď nic?…[/quote] Nic si s toho nedělej, já jsem na tom stejně, ale do soboty je ještě daleko :) Navíc po nuceném odpočinku by nám to mohlo běžet, i když při těch teplotách které předpovídají nevím, nevím.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 05.09.2006 12:03:20
[quote=pavli]trava: moje účast je silně nejistá, jelikož mě postihlo bolení v krku a teplota – tak to nevidím, ale ještě si to pořád neumím definitivně odřeknout. Skoro 3 měsíce se připravuji a teď nic?…[/quote] Jestli se to nezlepší, tak bych ten marathon posunul. Vždyť je prakticky každý týden nějaký. A nebo počkat na Košice. Přeci jenom má člověk zdraví jenom jedno, a taky na rekord to potom s nemocí vyjít nemusí.
Praha - Klánovice
Ondra1 05.09.2006 13:38:37
Tak to vypadá chlapi, že to budete mít jako loni: http://www.novinky.cz/…4_pcv95.html Ondra
Pavel Petr Ignac 05.09.2006 14:00:12
Ahoj all :o)
Jdu taky to Kladno. Pokud v pátek před maroušem pořádně sprchne, jakože předpověď tomu napovídá, nemuselo by to s tím klimatem být tak zlé. Navíc je to skoro celé v lesíku :o))))
Pavel Petr Ignac 05.09.2006 14:06:52
Uff já nejsem žádnej začátečník, běhám 15 let, no ale dle datatt zaregistrování na fóru asi ano, tož pokorně uznávám a tímto zdravím své nové známé :o)
sam 05.09.2006 15:00:17
[quote=Pavel Petr Ignac]Ahoj all :o)
Jdu taky to Kladno. Pokud v pátek před maroušem pořádně sprchne, jakože předpověď tomu napovídá, nemuselo by to s tím klimatem být tak zlé. Navíc je to skoro celé v lesíku :o))))[/quote] No, pokud pořádně sprchne a pak do toho začne pálit slunce, tak máme džungli jedna radost.
Praha
Štefan 05.09.2006 16:57:37
[quote=sam][quote=Pavel Petr Ignac]Ahoj all :o)
Jdu taky to Kladno. Pokud v pátek před maroušem pořádně sprchne, jakože předpověď tomu napovídá, nemuselo by to s tím klimatem být tak zlé. Navíc je to skoro celé v lesíku :o))))[/quote] No, pokud pořádně sprchne a pak do toho začne pálit slunce, tak máme džungli jedna radost.[/quote] nějak se to zhoršilo, ještě pčed týdnem byla dlouhodobá předpověď 14 – 21 st. C, teď už je to 21 – 25 st. , ale pokud bude v noci chladněji, tak snad teplota nevyšplhá na 25 st. před 13:30. Takže si musíme pospíšit =)
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 05.09.2006 18:30:10
Zdravím, dělám v oboru (počasí). A můžu vás uklidnit, že v sobotu bude sice slunečno, ale odpolední teploty budou jen mezi 19 a 21 °C. Pokud tato předpověď nevyjde, můžete mi na Kladně osobně vynadat :) Tudy
Brno
milan 05.09.2006 19:33:10
[quote=Tudy]Zdravím, dělám v oboru (počasí). A můžu vás uklidnit, že v sobotu bude sice slunečno, ale odpolední teploty budou jen mezi 19 a 21 °C. Pokud tato předpověď nevyjde, můžete mi na Kladně osobně vynadat :) Tudy[/quote] To zní velmi dobře,doufám ,že Ti budu moci spíš poděkovat.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 05.09.2006 19:48:26
Na Kladně je taky velice nepříjemné při slunečném počasí, že se v jednom kole běží čásečně ve stínu lesa, takže ten přechod na slunce (zvláště na stadiónu) v takovém 6–7 kole není moc příjemný. Zvláště když je člověk na pokraji svých sil.
Praha|Dresden
dees 07.09.2006 13:45:38
Preji vsem optimalni bezecke pocasi a osobacky. Budu drzet palce.
Plzeň
VILDA 08.09.2006 12:40:42
[quote=Štefan]Dnes jsem se prihlásil. Zdá se, že to budě hodně „Tragédí“ maraton.[/quote] Štefane, když se s úctou dívám na tvůj čas na 10K, tak máš jasně našlápnuto pod 3:30. Tak mladíkům ukaž záda, kategorie-nekategorie .
Všem KLADEŇÁKŮ přeji to správný počasí a abyste kolem 30KM nepotkali pana s kladivem. Vduchu budu s vámi a se svejma bolavejma žebrama.
Praha 4 - Háje
Tucnak 08.09.2006 13:10:15
Přátelé, ať vám to zítra běží samo! Těším se na reporty a přeji hlavně dobrý pocit z běhu a super počasí!
T.
Praha 4 Háje
Pavel K. 08.09.2006 20:00:03
Taky se přidám s přáním ať vám to zítra běží. Počasí by mělo vyjít. Původně jsem myslel, že si na Kladně zkusím 1. maraton, ale bohužel hned v neděli se běží v Praze Grand prix a té dávám přednost. Je to pro mě srdeční záležitost. Oba běhy bych určitě nezvládl.
Praha 4 - Háje
Tucnak 09.09.2006 19:54:07
Výsledky jsou již na webu!
Všem zúčastněným posílám velkou gratulaci. Jak jsem měl možnost sledovat zprávy, všichni jste zaběhli skvělé časy! Vítám mezi námi další maratonce!
T.
Praha 9
Lubos M 09.09.2006 20:58:19
Gratuluju všem k osobákům! Jestli vám zbylo trochu sil tak přijďte zítra do centra křičet, budem to potřebovat :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 09.09.2006 21:16:39
Počasí – perfektní, ráno 8stC, odpoledne 18stC, trochu sluníčko, v lese 5km okruhu příjemné chladno. Organizace – perfektní, bezchybné občerstvovačky. Účast Tragédů – ohromující, budou fotky. Všechno sedlo, jak mělo, osobní rekord si odnesl z Kladna skoro každý Tragéd. Padaly i rekordy traťové, jak píše Radek na behej.com. Zvonec a řehtačka jeho i Jitky nešlo přeslechnout, díky. Fandit přijela i Petra Kožárová s Vláďou Novákem, díky. Prototože počítám za Maratón i letošní šestihodinovku, šel jsem dneska svůj desátý a jsem moc spokojený, i když na 37km jsem bojoval se zdí, ale nedostala mě, ke konci jsem pak měl síly na předbíhání.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 09.09.2006 21:31:25
[quote=Lubosh]Rosťo, tvoje série „osm maratonů, osm osobáků“ je vážně famózní.[/quote] Myslím, že mnohem víc stojí za zmínku osobáky mthumse a Mounta, gratuluji! Také bych vyzdvihnul první Tragédí místo Milana, i když na trati jsem o něm nevěděl, neměl, myslím, tričko.
sam 09.09.2006 21:58:36
Radek se ženou dělali sice osamocenou, ale fajn atmosféru na trati, když postupně absolvovali kolo v protisměru. Již zdálky jsem vždy věděl, že jsou na trati. Zvonec a řehtačka nešly přeslechnout. Za takové fandění dík, není v Česku moc zvykem.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.