Běh ve Fivefingers
Ivobe 20.05.2011 18:04:55
Taky jsem si VFF vzor Bikila pořídil.Jednak jsem přečetl knihu Zrozeni k běhu ,jednak jsem si je prohlédl na Maraton expu v Praze a hlavně je to jako ve všem.Čas od času to chce změnu.Člověk musí sám sebe občas podpořit,sám do sebe zainventovat,sám sebe obklíčit něčím novým o čem doufá ,že to bude lepší,nebo alespoň jiné,prostě udělat pro sebe něco nejlépe radostného,aby se to ,o co mu jde ,tedy v našem případě běh zase trochu pohnul dopředu.Párkrát jsem si v nich zaběhl po pěti kilometrech a je fakt,že mám vždy dojem jen takové šlupičky na nohách .Ale běhá se mi v nich dobře,jen je to trochu nezvyk a nic mě zatím nebolí.Příští týden zkusím dát pár desítek ,běhám okruh po různých terénech,tak jsem sám zvědav.Ale je léto,ty boty neváží skoro nic,i to je bonus,dají se přihodit kamkoliv a tím pádem běhat kdekoliv.Jinak jsem na Maraton expu vyzkoušel i „supr“odpružené boty ve stejné ceně,chvíli jsem s nimi běžel na pásu ,ale ty mi opravdu nevyhovovaly.Jednak mi změnily těžiště skoro o pět cm a běh v nich nebyl dobrý.No ale je jasný,že asi pěticentimetrová podrážka vydrží déle,než desetkrát slabší.Ale to,alespoň mě netrápí.Tak ať se vám dobře běhá v VFF,v normální obuvi a nebo třeba i naboso:-D
AMAKA 29.04.2013 20:00:06
>> Jeeh, 13. 03. 2011 18:55:05
V botech five fingers sprint běhám ty nejdivočejší terény bez nejmenších problému. Pokud budete chtít vědět více, napište do vzkazů
Postrizin
SlavoK 30.04.2013 08:22:55
>> AMAKA, 29. 04. 2013 20:00:06
Jak daleko a jak rychle?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.