Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » KUCHAŘKA: Krevní skupina 0 [článek]

KUCHAŘKA: Krevní skupina 0 [článek]

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Nový Jičín

Celkem 189 km
Minulý měsíc 0 km

nPu muž 05.03.2008 09:01:12

já mám to štěstí a jsem 0 ;-). na stravování podle krevního typu jsem narazil již před nějakou dobu v knize od Fořta (na přesný název si už nevzpomenu, bylo to ale spojeno s výživou pro kulturisty).

chvíli jsem se ty zásady snažil dodržovat, ale moc praktické to nebylo (největším neštěstím pro mě byly ty obiloviny – co pak člověk má snídat?). navíc, když jsem se vrátil k „normální“ stravě, v mém případě tedy vesměs racionálnímu jídelníčku, žádný markantní rozdíl jsem nezaznamenal…

Motto: ... dare to be different!

Stará Huť

Celkem 4847 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:07:24 (2005)

Pavlína žena 05.03.2008 11:01:32

Myslím, že tělo si samo řekne, co chce. Důležité je vypozorovat, po čem se dobře cítíš. Já jsem to takhle pozorovala dost dlouhou dobu a až potom jsem si poprvné přečetla o krevních skupinách a následně i o ajurvédě. Zjistila jsem, že to v mém případě překvapivě sedí. Nemyslím, že je potřeba se tím přísně řídit a také se tím neřídím. Nechci být otrokem jakýchkoliv teorií. Je to pro mně určité vodítko. Více dbám na jídelníček 1 – 2 týdny před závody. Ale jinak si dobré jídlo neumím odpustit ať je to co chce.

Motto: renesance

Stará Huť

Celkem 4847 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:07:24 (2005)

Pavlína žena 05.03.2008 11:06:57

>> nPu, 5. 3. 2008 09:01:12

Knih na toto téma je řada. K obilovinám: znám lidi s 0, kteří jsou vůči nim tolerantní. Ale znám i takové, kteří si tyhle věci musejí odpustit a jíst něco jiného. Nejsou schopni racionální stravu vůbec zpracovat, působí jim dost potíží (aniž by zkoumali nějaké teorie).

Motto: renesance

administrator 03.04.2010 13:32:23

Pokud jste šťastnou „nulou“, vězte, že jste po předcích zdědili odolný trávicí systém, masožravost, nadměrně aktivní imunitní systém, špatnou snášenlivost na změny prostředí a novou skladbu stravy, tu nejlepší schopnost vyrovnávat se se stresem vyvolaným fyzickou aktivitou, potřebu stimulace metabolismu pro udržení štíhlé postavy a vitality.

Odkaz na článek

Žilina u Kladna

Celkem 9586,35 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:55 (2015)
půlmaraton: 2:06:38 (2015)
maraton: 5:22:48 (2012)

Pohoda žena 28.12.2013 10:57:20

Máte někdo zkušenosti s tímto druhem stavování ? Jsem skupina O, ale mám pocit, že maso ke svému životu skoro nepotřebuju :-))

Motto: Jak pokračujeme v životě,poznáváme meze svých schopností. S.Freud
Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.