První video Tragéd Teamu je hotovo!
Praha
Radek Narovec 16.07.2006 22:58:22
Dovolím si upozornit, že jsem po měsících slibů a týdnech práce dokončil video z PIM 2006, které je věnováno myšlence, hnutí a partě Tragéd Teamu. Blíže (včetně ukázky) viz http://www.behej.com/view.php?…. Radek (teď už opět běhající :D)
administrator 17.07.2006 21:34:09
Tak jsem si dneska vyzvedl u Radka DVD z PIMu 2006. Doma jsem sedl se ženou k televizi, s tím že se podíváme na sesřih záznamu ze závodu. Už úvod videa se záběry Prahy podmalované Smetanovou „Mou Vlastí“ je super a dělá s DVD hezkou vzpomínku na Prahu hlavně pro mimopražské. Vůbec výběr hudby, která doprovází záběry z celého závodu, se myslím velmi povedl. Celý sestřih je pojat jako dokument o závodě se spoustou vtipných nápadů. I závěrečné titulky jsou fajn. Byl jsem velmi mile překvapen celým zpracováním. Radku moc díky za všechnu práci, kterou jsi mněl se zpracováním videa i z přípravou na závod a podporou nám běžcům během něj. Díky i tvé ženě kterou u trati nešlo přehlédnout :) Ještě jednou dík a doufám, že nám ještě nějaký závod natočíš. Ahoj MirO.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.