Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » První video Tragéd Teamu je hotovo!

První video Tragéd Teamu je hotovo!

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha

Celkem 6176,6 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2009)
půlmaraton: 1:34:00 (2005)
maraton: 3:23:32 (2006)

Radek Narovec muž 16.07.2006 22:58:22

Dovolím si upozornit, že jsem po měsících slibů a týdnech práce dokončil video z PIM 2006, které je věnováno myšlence, hnutí a partě Tragéd Teamu. Blíže (včetně ukázky) viz http://www.behej.com/view.php?…. Radek (teď už opět běhající :D)

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

administrator 17.07.2006 21:34:09

Tak jsem si dneska vyzvedl u Radka DVD z PIMu 2006. Doma jsem sedl se ženou k televizi, s tím že se podíváme na sesřih záznamu ze závodu. Už úvod videa se záběry Prahy podmalované Smetanovou „Mou Vlastí“ je super a dělá s DVD hezkou vzpomínku na Prahu hlavně pro mimopražské. Vůbec výběr hudby, která doprovází záběry z celého závodu, se myslím velmi povedl. Celý sestřih je pojat jako dokument o závodě se spoustou vtipných nápadů. I závěrečné titulky jsou fajn. Byl jsem velmi mile překvapen celým zpracováním. Radku moc díky za všechnu práci, kterou jsi mněl se zpracováním videa i z přípravou na závod a podporou nám běžcům během něj. Díky i tvé ženě kterou u trati nešlo přehlédnout :) Ještě jednou dík a doufám, že nám ještě nějaký závod natočíš. Ahoj MirO.

Motto: můj podpis
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.