Máte zkušenosti s botami Saucony?
České Budějovice
Muscul
20.08.2006 11:50:15
Ve Sportissimu jsem si ze zvědavosti vyzkoušel vystavené boty Saucony Shadow 9. Proběhl jsem se sice pouze v obchodě, ale zdálo se mi, že tlumení je snad nejlepší z bot, ve kterých jsem zatím běhal (Mizuno Atlantis, Asics 1100) a i cena je celkem přijatelná (1800,–). Píšou, že tlumení je tvořené mřížkou z hytrelových vláken, které na rozdíl od systému jiných výrobců, nepodléhá ztrátě funkčnosti a opotřebení vlivem času. Máte se Saucony nějakou zkušenost?
Láďa Tarant 20.08.2006 18:42:07
Zkušenosti se Saucony lze nalézt na http://iscarex.cz/diskuze.php?… . Týká se ale modelu Fastwitch.
ironman
20.08.2006 22:03:48
Mám několika násobnou zkušenost, obecně to jsou tvrdší boty, ale dobře tlumí, bačkory od nich jsem ještě nevyzkoušel:). Celou poslední zimu jsem běhal v Sau.Grid Aura TR6, lehce krosový model, super, moc pěkně se v nich běhalo. Koupil jsem ve slevě ve Sportissimu asi za 1490???Vcelku doporučuju vyzkoušet, byl jsem vždy spokojen.
Česká Třebová
hudy
22.08.2006 08:18:32
Běhám v Omni 3, chvíli mi trvalo než jsem si na ně zvykl, jsou to trochu těžší boty s vysokou podrážkou, dobře tlumí
Devce
22.08.2006 11:53:06
Taky mam ty Aury a ze zacatku mi to prisly takovy „gumaky“, ale beha se mi v nich dobre. A taky byly ve sleve, asi za 1300,–. Jedina vada, kterou jsem nasla, jsou rozvazujici se tkanicky, ale to se da vychytat.
Pha Stodůlky, Rychlebské hory
žula
23.08.2006 09:15:37
Já měl Grid Chute jako svoje první běžecký boty. Nechal jsem se zlákat tím, že bylyve slevě a že mi sedly při zkoušení v prodejně. Celkem nebyly špatný, ale pravidelně po 15km se mi začali objevovat na chodidlech puchýře. trvalo to skoro 250 km než jsem s nima byl schopen běžet delší trasy Jinak po cca 800 km rozhodně už netlumí, takže bych bral to že neztrácejí funkčnost s rezervou
Pavel
27.08.2006 08:16:59
Já mám Grid Omni 4 a jsem s nimi spokojen (ale zanedlouho asi půjdou do důchodu).
alfun
27.08.2006 14:48:01
Chtěl bych vyzkoušet značku asics… moc se v tom nevyznám, mam New balance crossový (typ přesně nevim), Vždycky když si je kupuju koukám hlavně na to aby mi dobře seděly a aby byly na povrch po kterým běhám. O značce Saucony vím akorát z té aféry na iscarexu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.