Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » CÍL OLYMPIJSKÉ HRY: Pohodu střídá únava [článek]

CÍL OLYMPIJSKÉ HRY: Pohodu střídá únava [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Martinek muž 25.01.2009 14:18:32

Divím se, že k Vašemu článku není ani jeden komentář. Přitom když se tak člověk nad tím zamyslí, tak Váš cíl je opravdová výzva, která může být pro mnohé inspirativní. Samozřejmě nejde o to, abychom se dostali všichni do Londýna v roce 2012, ale spíše ke stanovení svých hranic, které jsou skutečně na hraně. To na Vašem cíli obdivuji – je dlouhodobý a je „na hraně“. Dnes by chtěl každý všechno a pokud možno hned. I když se neznáme, i když se nikdy vaším časům ani nepřiblížím – to je jisté, tak stejně beru v sobě odvahu a navrhuji, že se přidám k vaší šílenosti – můj cíl je poněkud skromnější. Do roku 2012 chci zaběhnout marathon za 2:34 (pokud to tedy odpovídá času 3:40/km). K tomu mě vedou dva důvody. Ten první je ten, že ač jste „super“ běžec, tak Vám tento příspěvek mohu poslat. Tuším, že Vás může potěšit, že v tom nejste sám a ve dvou se nám to lépe bude táhnout na ten rok 2012. Taky je to i z toho důvodu, že znám velmi dobře Vašeho bývalého trenéra Jardu Vymazala, dnešního primátora z Jihlavy. I když je tak vysoko postavený člověk, je neskutečně pohodový a skromný člověk. Proto počítám s tím, že i Vy jste stejná krevní skupina. No a ten druhý důvod je ten, že teď jak se chystám na PIM 2009 za 2:53, tak mě několik běžců „štengruje“, ať už si dám nižší cíle, že na to mám. To je sice pravda, ale PIM 2009 si chci především užít, seznámit se vůbec s marathonem a hlavně nikam nespěchat. Pokud to chci běhat, tak se musí postupovat pomalu a s rozvahou. Takže má nabídka zní: „Mohu být Vaším spolutréninkovým partnerem na dálku“? Nejde o to, abychom se teď svěřovali se svými tréninky, ale spíše mít jen vědomí toho, že někde jinde v Česku je ještě další blázen, který má nějaký cíl na 2012. A pokud se nám to nepodaří? Nic – ale aspoň jsme to zkusili…

administrator 03.04.2010 13:32:44

Loni náš nejlepší vytrvalec Pavel Novák se chystá na dubnové Mistrovství republiky v půlmaratonu, které by se mělo stát odrazovým můstkem pro splnění jeho dlouhodobého snu – probojovat se na start olympijského maratonu v Londýně 2012. Počáteční pohodu a odhodlání nyní střídá období únavy a nepohody…

Odkaz na článek
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.