Trawnikar zije a chce zpet..
Praha
trawnikar 12.09.2006 21:48:12
Tak co je to tady?
NAstoupil jsem do nove prace.. ozenil se… nebeham .. necvicim… zrusili me blog.
Mam vubec jeste sanci zaradit se zpet k vam Tragedi?
BTW… kde sou ty tricka? :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 12.09.2006 22:48:15
Trička si můžes prohlédnout na behej.com ve Fotogalerii na fotkách ze závodů.
Praha 4 - Háje
Tucnak 13.09.2006 08:55:10
Nazdar ženáči!
začni běhat a jsi zpět
pokud jsi měl objednané tričko, tak se obrat na Trageda.
T.
Praha - Palmovka
Pubi 13.09.2006 14:18:17
Čau Trawniku, vítej zpět. Založíme sekci „odpadlíci a navrátilci Traged teamu“?! Taky jsem teď vůbec neběhal a myslel jsem si, že na tom nejsem tak zle, ale včerejších 5 km mi dalo zabrat a dneska mě bolí nohy, když vstanu ze židle. Vzdát se ale nevzdám a na jaře všem zase ukážu záda :) Traged forever :)
Praha
trawnikar 13.09.2006 15:37:57
no jooooooo PUBI.. my jsme se uz takhle kdysi v necem shodli.. nemuzu s vzpomenout v cem. Ale taky to bylo neco tragickeho :)
Mozna zalozime kliku tragedi mezi tragedy… Jak to tak procitam tak klasicky traged pravidelne trenuje beha maratony a zaklada portaly o behani atd. i kdyz teda neni profik.
Ja sem traged co tisickrat znovu zacina a tisickrat je znovu na hube :)
Praha - Palmovka
Pubi 13.09.2006 16:19:23
[quote=trawnikar]no jooooooo PUBI.. my jsme se uz takhle kdysi v necem shodli.. nemuzu s vzpomenout v cem. Ale taky to bylo neco tragickeho :)[/quote] Jó, to byly tenkrát časy :) Myslim, že jsme se shodli v tom, že bysme měli víc trénovat… nebo ne? ;)
Praha
trawnikar 18.09.2006 16:33:02
zaslechl jsem ze jdes na bechovice? Ja teda nemam jako obvykle nabehano.. ale na desitku za 51 bych si troufl :o) Navic to mam kousek od bydliste…
Praha - Palmovka
Pubi 19.09.2006 09:00:47
[quote=trawnikar]zaslechl jsem ze jdes na bechovice?[/quote] Jako já? To nevim, kdo o mě šíří takový pomluvy :) Na Běchovice bych šel rád, ale letos to nepůjde. Už loni jsem to protragédil a to jsem na tom byl líp než teď. Každopádně budu držet všem odvážným Tragédům palce!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.