Boty na zimu
Devce 14.09.2006 09:57:16
Mozna je to predcasny, ale mate nekdo zkusenosti s nejakyma dobryma botama na zimu? Hruba a neprilis klouzava podrazka, pevny svrsek, a hlavne, aby mi v nich prilis nemrzly nohy. Minulou zimu jsem behala i v tech 20C mrazech a mela goretexovy botky od Nike, ktery byly fajn, jen uz je tedko urcite nesezenu, tak kdybyste nekdo mel nejakou zkusenost s jinym modelem, poradte. Divala jsem se tady na reklamu na ty goretexovy Mizuna, ale pripadji mi nejak podezrele levny. Jeste se mi zamlouvaly Trabucca od Ascicsu. Jo, v Usti nad Orlici maj celkem pekny slevy na boty Asics.
Nymburk
mhrunner 14.09.2006 10:53:18
[quote=Devce]Mozna je to predcasny, ale mate nekdo zkusenosti s nejakyma dobryma botama na zimu? Hruba a neprilis klouzava podrazka, pevny svrsek, a hlavne, aby mi v nich prilis nemrzly nohy. Minulou zimu jsem behala i v tech 20C mrazech a mela goretexovy botky od Nike, ktery byly fajn, jen uz je tedko urcite nesezenu, tak kdybyste nekdo mel nejakou zkusenost s jinym modelem, poradte. Divala jsem se tady na reklamu na ty goretexovy Mizuna, ale pripadji mi nejak podezrele levny. Jeste se mi zamlouvaly Trabucca od Ascicsu. Jo, v Usti nad Orlici maj celkem pekny slevy na boty Asics.[/quote] V zime kdyz je snih nebo naledi, tak beham v krosovych botach od New Balance, podivej se sem http://www.newbalance.cz/…ypelist.php3?… Jinak Asics trabuco bude urcite dost dobra bota !
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 14.09.2006 15:11:20
[quote=mhrunner][quote=Devce]Mozna je to predcasny, ale mate nekdo zkusenosti s nejakyma dobryma botama na zimu? Hruba a neprilis klouzava podrazka, pevny svrsek, a hlavne, aby mi v nich prilis nemrzly nohy. Minulou zimu jsem behala i v tech 20C mrazech a mela goretexovy botky od Nike, ktery byly fajn, jen uz je tedko urcite nesezenu, tak kdybyste nekdo mel nejakou zkusenost s jinym modelem, poradte. Divala jsem se tady na reklamu na ty goretexovy Mizuna, ale pripadji mi nejak podezrele levny. Jeste se mi zamlouvaly Trabucca od Ascicsu. Jo, v Usti nad Orlici maj celkem pekny slevy na boty Asics.[/quote] V zime kdyz je snih nebo naledi, tak beham v krosovych botach od New Balance, podivej se sem http://www.newbalance.cz/…ypelist.php3?… Jinak Asics trabuco bude urcite dost dobra bota ![/quote] Souhlas, New Balance jsou v zimě dobrý, ale musíš v nich začínat běhat postupně. Já v nich začal až když bylo náledí a po tejdnu mě docela bolely nohy a věděl jsem, že je to z toho, že jsou o dost těžší než moje adidasy, tak jsem to pak střídal a šlo to… Mimochodem, nechápu, jak můžou mít NB lepší stabilitu na náledí než jemném písku… Ale myslím, že to tak je…
ironman 14.09.2006 16:20:22
Já vloni koupil Saucony Grid Azura TR6 (jsou šedivé), jsou takové polokrosové. Měli je ve slevě(1400) ve Sportissimu a koukal jsem nedavno, že je ještě nevyprodali.Odběhal jsem v nich celou zimu, cca 1500km a i dva závody a vřele doporučuji, na sněhu drželi velmi dobře.
České Budějovice
Muscul 14.09.2006 16:44:55
Tyto Saucony Aura TR6 mají v Budějovicích ve Sportissimu za 999,–Kč.
jirin 14.09.2006 21:49:40
No tak ja se zimy taky docela bojim…jakoze nebeham moc dlouho, ale bavi me to a rad bych to udrzel i pres zimu (zatim se me 100%ne dari udrzet behani obden) – beham da se rict pouze na asfaltu a jsem zvedavej, jestli se spis nerozmlatim – mam Mizuno Atlantis 2 … jako pokud to dobre chapu, tak tu vetsina beha pres zimu v trekovych botach?
Alena 15.09.2006 07:40:11
[quote=jirin]No tak ja se zimy taky docela bojim…jakoze nebeham moc dlouho, ale bavi me to a rad bych to udrzel i pres zimu (zatim se me 100%ne dari udrzet behani obden) – beham da se rict pouze na asfaltu a jsem zvedavej, jestli se spis nerozmlatim – mam Mizuno Atlantis 2 … jako pokud to dobre chapu, tak tu vetsina beha pres zimu v trekovych botach?[/quote] Já si na jaře koupím jedny boty a další jaro je většinou vyhazuju, protože je přes zimu dodělám. Trekové boty jsem měla jednou, přišly mi nějaký zbytečně těžký, stejně v zimě běhám hlavně po asfaltu. No a když je to ve tmě, tak občas hamptnu i do nějaký ty prosolený kaluže, to je jasný =) Ale i tak specielní boty na zimu nemám.
Devce 15.09.2006 07:51:43
Trekove boty, si myslim, nejsou idealni na behani, pripadaji mi tezky. I kdyz nektere firmy delaji trekovky, u kterych maji napsany, ze jsou urceny na beh v terenu, ale uz bych si je nekoupila. Je to neco jinyho nez normalni tenisky. V zime jsem docela ocenila goretexovy tenisky, i kdyz jsem tomu ze zacatku neverila, tak kdyz byla na silnicich brecka, mela jsem nohy celkem furt v suchu, narozdil od normalnich tenisek, ktery jsem promacela temer okamzite.
Nymburk
mhrunner 15.09.2006 10:26:42
[quote=Devce]Trekove boty, si myslim, nejsou idealni na behani, pripadaji mi tezky. I kdyz nektere firmy delaji trekovky, u kterych maji napsany, ze jsou urceny na beh v terenu, ale uz bych si je nekoupila. Je to neco jinyho nez normalni tenisky. V zime jsem docela ocenila goretexovy tenisky, i kdyz jsem tomu ze zacatku neverila, tak kdyz byla na silnicich brecka, mela jsem nohy celkem furt v suchu, narozdil od normalnich tenisek, ktery jsem promacela temer okamzite.[/quote] Na behani v terenu jsou boty krosove, nevim jake presne myslis trekove boty, ale ty jsou hlavne na chozeni, ale mozna se v nich trochu popobehnout da :)
Devce 15.09.2006 11:15:56
[quote=mhrunner]Na behani v terenu jsou boty krosove, nevim jake presne myslis trekove boty, ale ty jsou hlavne na chozeni, ale mozna se v nich trochu popobehnout da :)[/quote] No nekdo prede mnout tu psal o tech trekovkach a ja mam na mysli opravdove trekove boty – mela jsem od firmy asolo a ubehla jsem s nich dva orientacni maratony a nebylo to nijak spatny, ale klasicky krosovy tenisky by byly mozna lepsi, i kdyz kdo vi:)
Nymburk
mhrunner 15.09.2006 11:23:57
[quote=Devce][quote=mhrunner]Na behani v terenu jsou boty krosove, nevim jake presne myslis trekove boty, ale ty jsou hlavne na chozeni, ale mozna se v nich trochu popobehnout da :)[/quote] No nekdo prede mnout tu psal o tech trekovkach a ja mam na mysli opravdove trekove boty – mela jsem od firmy asolo a ubehla jsem s nich dva orientacni maratony a nebylo to nijak spatny, ale klasicky krosovy tenisky by byly mozna lepsi, i kdyz kdo vi:)[/quote] Osobne jsem v trekovych botach nikdy nebehal, podival jsem se na boty ASOLO, a opravdu nektere boty tam jsou primo urcene na behani, takze diky za rozsireni znalosti, mozna nebudou tak spatny, jak jsem si puvodne myslel.
Devce 15.09.2006 11:44:15
Musim ty Asola pochvalit sou desne pohodlny, ovsem ty moje sly za pul roku do haje a reklamace se mi povedla teprv po dopisu od pravnika, takze tak:) Dovozce do CR je pomerne hodne neprijemny, ale treba uz je dovazi nekdo jiny, protoze ty boty by si to zaslouzily.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.