LochNess marathon - 10K
Glasgow, Scotland
Mirro 01.10.2006 18:17:46
Ahoj kluci, holky!! Tak jsem se mezi vas zaradil PRVNIM zavodem. Po 6-ti tydnech pravidelneho trenovani jsem vyrazil na prvni zavod. 10K. Byl na trochu atraktivnejsim miste – ve Skotsku v meste Inverness u slavny Lochnesky. Moc krasne misto. :) www.lochnessmarathon.com Na startu nas bylo myslim 1200 a hrali dudaci – nejspis mistni hity. :) Bylo tam take podium. Nejriv jsem si rikal, kdo k nam to bude z nej promlouvat. Zjistil jsem, ze nikdo – vystoupily na nej dve holky a zacaly predcvicovat, aby ten dav rozhybaly. Myslim, ze skvely napad (teda, ja se byl trochu rozbehat). Jenze to podle meho nazoru nasledkem toho bylo, ze vsichni pak vypalili nejak rychle. Zavod nebudu popisovat – byl to boj se sebou samym a s casem. :) Ten byl neoficialne 45:17. Ja jsem spokojeny a urcite ho o nejakou minutu zlepsim. BYL TO SUPER VIKEND a pristi rok se tam vratim. Za 4 tydny se prihlasim se zpravou z 1/2marathonu v Jedburgu. 50mil. pod Edinburghem. Tak at vam to beha a at je kazdy vas den SKVELY DEN!! Ahoj Mirro P.S. Byla tam take (jako doprovod) moje Zdeninka, ktera me moc prijemne prekvapila tim, ze se na server zaregistrovala take a hlavne – take zacala behat. Tak ji drzim palce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.