Maraton 7.10.2006 Benešov u Semil
Česká Třebová
hudy 03.10.2006 07:53:35
chystá se tam někdo?
Já to jdu jako svůj první maraton.
Česká Třebová
hudy 03.10.2006 08:04:59
[quote=sam]Já tam jezdím vcelku pravidelně. Letos také.[/quote] O tobě jsem Same věděl :)
Praha
Mount 03.10.2006 11:42:19
Už jsem přihlášen, budu tam. Doufám, že bude konečně zima. M.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 03.10.2006 18:22:14
[quote=Mount]Už jsem přihlášen, budu tam. Doufám, že bude konečně zima. M.[/quote] Neboj, zima bude! Já už jsem marathon běžel a do Benešova u Semil se nechystám, takže se neoteplí :).
Láďa Tarant 03.10.2006 18:37:02
Taky tam budu.
Praha
Mount 03.10.2006 20:48:00
[quote=Mirek Kostlivý]Neboj, zima bude! Já už jsem marathon běžel a do Benešova u Semil se nechystám, takže se neoteplí :).[/quote] Vydrž Mirku, jednou Ti to počasí vyjde.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 03.10.2006 22:59:45
[quote=Mount][quote=Mirek Kostlivý]Neboj, zima bude! Já už jsem marathon běžel a do Benešova u Semil se nechystám, takže se neoteplí :).[/quote] Vydrž Mirku, jednou Ti to počasí vyjde.[/quote] Ale na co se potom budu vymlouvat, když mi sice vyjde počasí, ale současně mi „nevyjde“ i forma? :). Hlavně to doběhni ve zdraví! Já bych to teď neuběhnul snad ani za 4 hodiny.
Exploser 04.10.2006 09:22:49
Co takhle Polar Circle Marathon v Kangerlussuaq (Grónsko) 21. 10. 2006? Tam bys určitě rekord dosáhl! http://www.polar-circle-marathon.com (je tam i pěkný záznam)
sam 07.10.2006 19:04:21
Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího. Ale proběhnutí to bylo pěkné, ne?
lastboyscout 07.10.2006 19:07:35
[quote=sam]Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího. Ale proběhnutí to bylo pěkné, ne?[/quote] blahopřeju všem…
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 07.10.2006 19:26:44
[quote=sam]Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího. Ale proběhnutí to bylo pěkné, ne?[/quote] Ale Same, ten čas je přeci pěkný. Já se před týdnem protrápil ještě více. Všem gratuluji! Jinak k Mountovi není co dodat. Bylo by zajímavé zjistit, kolik běžců dalo za měsíc 3 marathony s osobním rekordem! Vynikající výkon.
Brno
milan 07.10.2006 19:44:40
[quote=sam]Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího. Ale proběhnutí to bylo pěkné, ne?[/quote] Gratuluji k osobákům a k proběhnutí.
Praha
Mount 08.10.2006 00:17:10
Dík za gratulace, Benešovský maraton byl pro Traged team docela úspěšný, 2 bedny, pěkný prvovýkon Hudyho a pár osobních rekordů :).
Teď, když si Pavli zaběhla osobáček, nechceš mi Rosťo dělat ve Stromovce vodiče na 3:10–3:15 :))
Tak tedy letos podruhé jsem si střihnul v 6-ti dnech 2 maratony a zase se zadařilo. Košický OR se mi podařilo stlačit o něco přes 7 minut na 3:16:27. Tentokrát jsem běžel rovnoměrněji, druhou půlku jsem měl už jen o 1:30 pomalejší. Myslel jsem, že s kopce mi to šlo rychleji, ale v dešti jsem nějak špatně přečetl stopky. Déšť mi vyhovoval, až na to, že promáčené boty jsou nějak těžké, zvlášť na 33. km. No 14 dnů si odpočinu a vzhůru do Stromovky. M.
Praha 10
Jirka T. 08.10.2006 12:48:15
Koukám na výsledky a snad každý musí být spokojený ! Moc blahopřeju ! Jste fakt dobří !
alfun 08.10.2006 18:54:27
Mam nějaký fotky… Jestli chcete napište st. číslo a mail a já můžu zaslat Původně jsem to chtěl běžet, ale byl jsem tam jako doprovod. Tak se hlaste o fotky
sam 08.10.2006 19:00:38
[quote=alfun]Mam nějaký fotky… Jestli chcete napište st. číslo a mail a já můžu zaslat Původně jsem to chtěl běžet, ale byl jsem tam jako doprovod. Tak se hlaste o fotky [/quote] Dvojka … předem díky najde li se nějaká. e-mail: samstraka@e-levne.com
Česká Třebová
hudy 08.10.2006 21:38:51
Tak mám první maraton úspěšně za sebou. Jsem spokojen, od začátku jsme to s Láďou Tarantem rozběhli na 3 hodiny a toto tempo se mi dařilo držet až do 36.km, kde jsem už přestal stačit a ztratil jsem na posledních 6ti km 8 a půl minuty,ale to beru jako daň maratonské premiéry. Tímto bych chtěl Láďovi poděkovat, za skvělou podporu a spolupráci na tempu.
To Alfun: kdyby byla 44 ka na mail hudyni@centrum.cz, předem díky
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla 08.10.2006 22:07:52
[quote=sam]Láďa Tarant byl na bedně se skvělým časem těsně nad 3 hodiny a Pavli byla druhá v kategorii s krásným premiérovým časem 3:49:45. Hudy si zaběhl první maraton pod 3:10 a Mount si posunul osobák na 3:16 a nějaké drobné. Takže v docela optimálních podmínkách jsem se jen já protrápil k času přes 3:22, který mě nenadchl, ale v letošní nepříliš povedené sezoně jsem asi nemohl čekat nic moc lepšího. Ale proběhnutí to bylo pěkné, ne?[/quote] Gratuluji Láďovi k skvělému výsledku (3:00:31), samozřejmě i ostatním.
Mě to čeká za týden.
Láďa Tarant 08.10.2006 22:32:34
[quote=hudy]Tak mám první maraton úspěšně za sebou. Jsem spokojen, od začátku jsme to s Láďou Tarantem rozběhli na 3 hodiny a toto tempo se mi dařilo držet až do 36.km, kde jsem už přestal stačit a ztratil jsem na posledních 6ti km 8 a půl minuty,ale to beru jako daň maratonské premiéry. Tímto bych chtěl Láďovi poděkovat, za skvělou podporu a spolupráci na tempu.[/quote] Taky díky za gratulace.
hudy: Já děkuju tobě, vyjma ulétlého prvního kilometru za 4:03, to bylo takřka strojové tempo. Měl jsem dva momenty (v stoupáníčku těsně po obrátce a před 28.km), při kterých kdybych běžel sám, tak bych asi raději zvolnil.
Honza Š: Díky profilu to budeš mít výrazně těžší. Ať ti to běží.
alfun: Já měl 27, l.tarant@seznam.cz. Díky.
Česká Třebová
hudy 09.10.2006 07:53:14
Jo, taky samo dekuju vsem za gratulace. Lubosh: Nic není nemožné ;)
Praha
Štefan 09.10.2006 08:44:27
[quote=hudy]Jo, taky samo dekuju vsem za gratulace. Lubosh: Nic není nemožné ;)[/quote] Blahopřeji všem, hlavně Pavli a Mountovi. to Mount: téměř neuvěřitelné zlepšování, super, teď mi je jasné, že ty Klimkovice byly způsobené jenom horkem. Chceš běžet ještě Stromovku a Porubský dvojmaratón?
Praha
Mount 09.10.2006 10:59:19
[quote=Štefan]Blahopřeji všem, hlavně Pavli a Mountovi. to Mount: téměř neuvěřitelné zlepšování, super, teď mi je jasné, že ty Klimkovice byly způsobené jenom horkem. Chceš běžet ještě Stromovku a Porubský dvojmaratón?[/quote] Štefane dík, teplo je pro mě opravdu zabiják. Stromovka bude letos asi poslední maraton, kde bych se chtěl poprat s časem. Pak si chci ještě zaběhnout jen pro radost krosmaraton v České Lípě a na výdrž oba maratony v Porubě.
Praha|Dresden
dees 09.10.2006 12:57:52
Posilam taky vsem moc gratulaci.
Pavli, to je super, ze uz to zase beha, aspon mas naplast za ty Kosice. Mounte, klobouk dolu. A vubec vsichni.
Praha - Radlice
Jitka 09.10.2006 19:55:02
Gratuluju všem.
Mounte, Ty jsi neuvěřitelnej! Pavli – ještě jednou – skvělé!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.