Ostatní sportovní aktivity
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 03.10.2006 14:11:16
Ahoj,jsem zde nový a všechny vás zdravím.Zajímalo by mě,zda je běh vaší jedinou sportovní aktivitou, nebo provozujete ještě nějaké jiné sporty/myslím třeba doplňkově/.
Brno
running-observer 03.10.2006 14:19:09
Já mám jako doplňkovou aktivitu turistiku a sezení u počítače Patřím spíše k té kategorii běžců, co jim zatím doplňkové aktivity typu „kolo“ a „plavání“ nějak nedělají dobře. Vždycky mě to nějak vyvede z konceptu… a následuje nějaký problém se svalama, kolenem, kyčlem, bedry, apod. Ale občas se o něco takového pokouším.
m.thums 03.10.2006 15:34:49
Čau, plavání, kolo ( rotoped ), nohejbal…;).
Praha|Dresden
dees 03.10.2006 16:05:07
Behani na vedlejsi uvazek se u me postupem casu stalo behanim na hlavni uvazek. Vetsina „vedlejsaku“ mi zustala: vedle behani dost plavu, obcas tenis, fitko a kolo (v zime spinning).
lastboyscout 03.10.2006 16:32:18
U mě je to asi v poměru 50% běhání, 30% kolo ( za září asi 280 km) a 20% tenis…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 03.10.2006 16:38:33
Běhání kompenzuju jógou, zatím se to celkem snáší …
Brno
milan 03.10.2006 19:48:52
Občas jezdím na kole,lezu na stěně nebo v horách.V zimě běžky a hlavně skialpy.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 03.10.2006 19:59:08
A samozřejmě se nesmí zapomínat na šachy, kde někdy prohra „bolí“ víc než nevydařený marathon :). Ale šachy prý nejsou sport.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 03.10.2006 20:11:51
Kolo, plavani, fotbal, volejbal v lete turistika hlavne horska.
Láďa Tarant 03.10.2006 21:38:57
[quote=Mirek Kostlivý]A samozřejmě se nesmí zapomínat na šachy, kde někdy prohra „bolí“ víc než nevydařený marathon :). Ale šachy prý nejsou sport.[/quote] Šachy jsou děsná rasovina na ledviny. Soudím tak podle zápasů o mistra světa, kde jsou WC v takřka neustálé permanenci.
Devce 04.10.2006 09:50:51
To Mira.B: Kolo a beh beru jako rovnocenne aktivity, takze 5–6 tydne kolo a 5–6 tydne beh, ted bude s kolem hur, kdyz zacina byt hnusne, ale do prvniho snehu vydrzim, pak nam muzes pomoct mezi Doudlebama a Zameli vybezkovat pekny bezecky okruh:) Jinak v zime sneznice, i behat se v nich v pohode da a nejaka posilovna
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 04.10.2006 14:22:19
[quote=Devce]To Mira.B: Kolo a beh beru jako rovnocenne aktivity, takze 5–6 tydne kolo a 5–6 tydne beh, ted bude s kolem hur, kdyz zacina byt hnusne, ale do prvniho snehu vydrzim, pak nam muzes pomoct mezi Doudlebama a Zameli vybezkovat pekny bezecky okruh:) Jinak v zime sneznice, i behat se v nich v pohode da a nejaka posilovna[/quote] Na běžkách jsem stál naposledy před třinácti lety, tak nevím… .Já výpadek běhání letos v zimě, když bylo tolik sněhu řešil rotopedem, ale přesto když jsem v dubnu opět po dvou měsících vyběhl, tak to trvalo měsíc, než jsem se dostal tam, kde jsem byl na začátku ledna/mám tím teď na mysli kondici/.K tomu celoročně jako doplněk nějaké to posilování.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.